Rice ederim, ben de Nasci-Sahara ikileminde kalmış biraz araştırma yapmıştım, oradan kalan bilgileri belki başkasının da işine yarar diye paylaşıyorum.
NASCI is an exciting, new powerful spinning reel with unparalleled gear durability at its price point. Incorporating upgraded drag, X-Ship and HGN Gearing, and available in sizes from 1000 through 5000,
it is a great choice for everything from light freshwater to medium saltwater applications.
The new Sahara is a powerful spinning reel with unparalleled durability at its price point. Incorporating X-Ship and HGN Gearing in its G-Free Body, and available in sizes from 2000 through 5000, it offers performance and value that will appeal to novice and experienced anglers alike.
Shimano North America sitesinde iki makine de tatlı su makinesi olarak listelenmiş.
it is a great choice for everything from light freshwater to medium saltwater applications. Hafif tatlı su,orta tuzlu su uygulamaları için iyi tercih.
Kumsala oltayı yatırmayan, suya girerek avlanmayan, her avda oltayı suya düşürmeyenler için Sahara tercih edilebilir. Ben de bu sebeplerle Sahara tercih ettim.
