Emrecan Kaya
Daimi Üye
- Adı
- Emrecan Kaya
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Ürün bir kaç kez kullanılmıştır, üzerinde çizik dahi bulamazsınız. Daha küçük makineye(1500-2000 kafa) geçeceğim için satılıktır. Spin ve Shore Jig için uygun bir makinedir. Bir turda 92 santimetre sarım, 6.2:1 devir sayısına sahiptir. 250 gram ağırlığındadır ki bu boyda bir makine için 250 gram hafif bir değerdir. Detaylı özelliklerini araştırmanızı tavsiye ederim.
Makinedeki tek çizik kafa üzerindeki misina sabitleme klipsindedir. Kullanıma engel hiç bir yanı yoktur. Detaylı fotoğraflarını çektim, paylaşacağım.
Sıfır denebilecek düzeydedir, Shimano Türkiye garantisi altındadır. Kutu içeriği tamdır.
Dileyen olursa elimde 8 kat 270 metre Daiwa J Braid ip misine bulunmaktadır. Makul bir fiyata yanında gönderebilirim. İp bir kaç kere kullanılmıştır, kesinlikle hiç bir sorunu yoktur. Her av dönüşü misina tatlı suyla yıkanmıştır. Toplamda 3-5 av görmüştür.
Makine için istediğim fiyat 330 Liradır. PTT şube teslimde kargo bana aittir.
Makinedeki tek çizik kafa üzerindeki misina sabitleme klipsindedir. Kullanıma engel hiç bir yanı yoktur. Detaylı fotoğraflarını çektim, paylaşacağım.
Sıfır denebilecek düzeydedir, Shimano Türkiye garantisi altındadır. Kutu içeriği tamdır.
Dileyen olursa elimde 8 kat 270 metre Daiwa J Braid ip misine bulunmaktadır. Makul bir fiyata yanında gönderebilirim. İp bir kaç kere kullanılmıştır, kesinlikle hiç bir sorunu yoktur. Her av dönüşü misina tatlı suyla yıkanmıştır. Toplamda 3-5 av görmüştür.
Makine için istediğim fiyat 330 Liradır. PTT şube teslimde kargo bana aittir.