trakonya79
Daimi Üye
- Adı
- Özkan Yazıcı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selamlar makineyi kullanmak nasip olmadı video çekdim ve o şekilde kenara koydum ilerde kullanırsam kesin yorum yazarım, şuanda yazacak pek birşey yok video özetliyor zaten, makine videoda gayet ne görünüyorHayırlı olsun Reis benim de almak istediğim ve hatta aylarca düşürdüğüm bir makine.. Yorumların o yüzden benim için değerli.. Nerden aldin vs.. değinirsen memnun alırım malum piyasada bu makinden az çoğuda hatta teşhir ürünü.. Saygılar..
Selamlar Sayın abim, Düzgün sarım telafuz ettiğimi hatırlamıyorum sürçi lisan ettiysem affola, ben birazda işin makarasındayım teşekkür ederim.Makinaya daha misina sarmadan, nasıl gördün düzgün sarımını?
Güzel günlerde kullan.
AtmadınkiBilesinMakinenin kolu varmış, atmayınca tutuyormuş daha ne olsunBize de hayır olsun güle güle kullan demek düşer....
3.40 saniyeden sonra.Selamlar Sayın abim, Düzgün sarım telafuz ettiğimi hatırlamıyorum sürçi lisan ettiysem affola, ben birazda işin makarasındayım teşekkür ederim.