SHIMANO POWER AERO FLIEGEN TD3 İNCELEMESİ ve BAKIMI

Çok güzel bir paylaşım olmuş Birol abi çok teşekkür ederim. Benim RYOBİ marka makinam vardı öyle kara düzen daldım içine yazık oldu makinaya 🙁 Neyse artık bu paylaşımla makniya nasıl bakım yapılır öğrenmiş olduk.

makinenin resmen kılçığını cıkarmışsın ben yapsam toplamam 1 ayımı alır herhalde 👍
Aça aça makinelerin içini ezberledik artık. Tertipli açınca ve kapatınca sorun olmuyor gerçektende. Zaten bir süre sonra el de alışıyor.
Çok güzel bir paylaşım olmuş Birol abi çok teşekkür ederim. Benim RYOBİ marka makinam vardı öyle kara düzen daldım içine yazık oldu makinaya 🙁 Neyse artık bu paylaşımla makniya nasıl bakım yapılır öğrenmiş olduk.

Rica ederim Sinan. Faydası olduysa ne mutlu bana.

Ellerine sağlık Birol.Flıegen için olsada genel anlamdada oldukça faydalı olacak bir paylaşım olmuş..🙂

Ellerine sağlık Birol.Flıegen için olsada genel anlamdada oldukça faydalı olacak bir paylaşım olmuş..🙂

Teşekkürler Erdal. Zaten Shimano surflerin genelinde sistem bu şekilde malum.
Ben birtek Furkanın Biomaster surfünü açamamıştım. O makine için bayağı bir uğraşmış Shimano sanırım 🙂

Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.

sevgili birol güzel bi paylaşım olmuş dikkatimi çeken şey makinanın içindeki yağdı ,mesela ben 6 in 1 diye sprey incemi ince bir yağ kullanıyorum üzerinde dişli resmi var vede anladığım 6 ayrı faktörlü bi yag şampuan gibi yani sende gördüğüm gres yağlaması gibi bi görüntü olmuyor aslında memnunumda ama ben doğrumu yapıyorum acaba ne dersin?

sevgili birol güzel bi paylaşım olmuş dikkatimi çeken şey makinanın içindeki yağdı ,mesela ben 6 in 1 diye sprey incemi ince bir yağ kullanıyorum üzerinde dişli resmi var vede anladığım 6 ayrı faktörlü bi yag şampuan gibi yani sende gördüğüm gres yağlaması gibi bi görüntü olmuyor aslında memnunumda ama ben doğrumu yapıyorum acaba ne dersin?

Ana dişli üzerinde gres tabakası olması gerekir diye biliyorum ben Özcan Bey.
Mesela wurth ün hhs2000 ürünüde gres diye geçiyor ama dişliye sıkınca o da gres tabakası oluşturmuyor. Onuda sadece rulmanda kullanıyoruz bu yüzden.
Bence gözle görünen bir gres tabakası oluşturan bir ürünle dişlileri yağlayın.
Wurth ün hhs lube dişli yağı diye bir ürünü var. O kullanılabilir belki...

Back