slm: amatör olta balıkçılığında yeni sayılırım, aşağı yukarı 3 yıldır işim gücüm olmadığı için boğazda tezgah açan bir arkadaşla takılıyorum. deniz kenarında boş durmak beni sıkıyor. sürekli olta sallıyorum. özellikle rapala zamanı çok yoruluyorum, bu nedenle iyi bir makine alma zamanı geldiğine karar verdim. fakat iflas ettiğim içinde ekonomik durumum iyi değil ama kendimi yormamak, çok efor harcamamak adına imkanlarımı zorlamak gerektiğinin kanaatindeyim, her halde sizde biliyorsunuzdur İstanbul boğazı zorlu bir test platformu olduğundan ihtiyaca göre hareket etmek mantıklı olduğunun bilincine vardım, bir haftadır sıkı bir araştırma içindeyim yerli ve yabancı sitelerden.
bu konusunu açtığınız makine gidiyorum geliyorum hep bu makinede ister istemez sabitliyorum kendimi. kısaca bu alete aşık oldum, ama bir kaç makine daha var favorim "zevkler ve heyecanlar zaman zaman paranın önüne geçebiliyor"

daha fazla kafanızı şişirmeyim meramımı anlatamaya çalıştım sadece, bu konu hakkında bilgileriniz ve fikirlerinize baş vurmak durumunda hissettim kendimi
not; bu ve buna benzer sitelere ilk defa giriyorum, mesajı özelden mi kamuya açık mı gönderdiğimin farkında değilim.
-SHIMANO BULLSEYE
-SHIMANO POWER AERO FLIEGEN
-SHIMANO SUPER AERO SWING CAST XT SUPER SPINNING FISHING REEL JAPAN BRAND
-SHIMANO Super Aero ALBRID CI4 ADVANCE JAPAN TECHNOLOGY SPINING FISHING REEL
-SHIMANO 12 SUPER AERO FLIEGEN Super Fine Line Spinning Reel NEW!!
-Shimano Power Aero FLIEGEN TD 20LB Surf Casting Reel New!
-Shimano 'Super Aero Al CI4 iplik makarası Ücretsiz nakliye Yeni NIB bleed
Shimano BULL'S EYE XT 9100 Surf Casting Reel New!
Shimano Power Aero ALBRID CI4 20LB Surf Casting Reel New!
-New Shimano Power Aero FLIEGEN TD #3 Surf Casting Reel