Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHIMANO POWER AERO FLIEGEN TD3 İNCELEMESİ ve BAKIMI

edim1234xxx

Yeni Üye
Adı
adem hakan şahin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
slm: amatör olta balıkçılığında yeni sayılırım, aşağı yukarı 3 yıldır işim gücüm olmadığı için boğazda tezgah açan bir arkadaşla takılıyorum. deniz kenarında boş durmak beni sıkıyor. sürekli olta sallıyorum. özellikle rapala zamanı çok yoruluyorum, bu nedenle iyi bir makine alma zamanı geldiğine karar verdim. fakat iflas ettiğim içinde ekonomik durumum iyi değil ama kendimi yormamak, çok efor harcamamak adına imkanlarımı zorlamak gerektiğinin kanaatindeyim, her halde sizde biliyorsunuzdur İstanbul boğazı zorlu bir test platformu olduğundan ihtiyaca göre hareket etmek mantıklı olduğunun bilincine vardım, bir haftadır sıkı bir araştırma içindeyim yerli ve yabancı sitelerden.
bu konusunu açtığınız makine gidiyorum geliyorum hep bu makinede ister istemez sabitliyorum kendimi. kısaca bu alete aşık oldum, ama bir kaç makine daha var favorim "zevkler ve heyecanlar zaman zaman paranın önüne geçebiliyor" :) daha fazla kafanızı şişirmeyim meramımı anlatamaya çalıştım sadece, bu konu hakkında bilgileriniz ve fikirlerinize baş vurmak durumunda hissettim kendimi
not; bu ve buna benzer sitelere ilk defa giriyorum, mesajı özelden mi kamuya açık mı gönderdiğimin farkında değilim.

-SHIMANO BULLSEYE

-SHIMANO POWER AERO FLIEGEN

-SHIMANO SUPER AERO SWING CAST XT SUPER SPINNING FISHING REEL JAPAN BRAND

-SHIMANO Super Aero ALBRID CI4 ADVANCE JAPAN TECHNOLOGY SPINING FISHING REEL

-SHIMANO 12 SUPER AERO FLIEGEN Super Fine Line Spinning Reel NEW!!

-Shimano Power Aero FLIEGEN TD 20LB Surf Casting Reel New!

-Shimano 'Super Aero Al CI4 iplik makarası Ücretsiz nakliye Yeni NIB bleed

Shimano BULL'S EYE XT 9100 Surf Casting Reel New!

Shimano Power Aero ALBRID CI4 20LB Surf Casting Reel New!

-New Shimano Power Aero FLIEGEN TD #3 Surf Casting Reel

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bunların içinde 3 makine var üst seviyede.
power aero fliegen
bulls eye xt ve
new super aero fliegen.
içlerinde en güçlüsü power aero fliegen olup daha zarif ama biraz daha güçsüzü super aero fliegendir.

Egeli34

Yeni Üye
Adı
Murat Erdem
güzel yazınızı keyifle okudum elinize sağlık power aero fliegen 'den bir tanede ben sipariş ettim ,
bulls eye dekiler gibi topuz dan power aero fliegen td5 'e plat dan sipariş etmek istiyorum parça kodunu nasıl öğrenebilirim ?

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

karantina14

Aktif Üye
Adı
Okan YAMAN
Birol abi,
Öncelikle konu için teşekkür ederim. Bu konu ile bu aleti almayı kafaya koydum. Daha kulllanmak nasip olmadı ama en kısa sürede kullanıp sonra siparişini geçeceğim inşallah.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birol abi,
Öncelikle konu için teşekkür ederim. Bu konu ile bu aleti almayı kafaya koydum. Daha kulllanmak nasip olmadı ama en kısa sürede kullanıp sonra siparişini geçeceğim inşallah.
Denemeye gerek bile olmayan mükemmel bir alettir kendileri