Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç bir makinemi ve kamışımı deneyerek almadımçok söyledim abi ama illa deneyecek![]()
![]()
![]()
ahmet bahane ile tanışacağız işte ne varçok söyledim abi ama illa deneyecek![]()
![]()
![]()
Almadan bir içime sinsin alet yahu. Super ve Power arasında o kadar kararsızım ki anlatamam. Power diyorum ama Super kemiriyor içimiHiç bir makinemi ve kamışımı deneyerek almadım![]()
Doğru kararEvet dün akşam namı değer dinazor olan Power Aero Fliegen TD yi Harbyteam Ahmet arkadaşımızın sayesinde denedim. Zaten aynı kamışı kullandığımız çok iyi oldu. Makine den ilk izlenimlerin çok iyiydi. Kafa çapını açıkçası biraz daha küçük bekliyordum ama konik olmasada yeteri kadar büyük kafa çapı. 580 gr iple vs 600 gr olmuştur. Ancak hiç belli etmiyor. Sarma denemelerine gelince 185 gr kurşun varmı yok mu belli değil. Bildiğin 25 gr çekiyormuşsun hissi veriyor. Muazzam bir sarımı var maaşallah yağ gibi. Anlatıldığı kadar varmış makine![]()
Kararımı verdim bir an evvel bu makinadan temin edeceğim.
Bu vesile ile tanıştığım ve keyifli bir sohbet yaptığım Ahmet arkadaşımıza çok teşekkür ederim.![]()
Doğru karar
Bende kendi makinemle ilk defa dün akşam suyu denedim yukarı mahallede...
İki tane lüfer denk gelmesi de tam bir sürpriz oldu. 35 cm. geldi tosunlar.
Bırak 200 gr. kurşunu bu boyutta balık çekerken verdiği tad tam bir gülümseme oluşturdu yüzümde. Şimdi modifiye elemanlarını da sipariş ettim Birol kardeşimiz sağolsun yönlendirmesiyle..
Gürcan abi aldıktan sonra modifikasyonlar üzerinede Birol abinin ve senin biraz başını ağrıtacağım. Maruz görünBir gün herkes "Fliegen"lenecek....