SHIMANO POWER AERO FLIEGEN TD3 İNCELEMESİ ve BAKIMI

Benim gözümden nasıl kaçmış, eline sağlık harika bir çalışma.

Teşekkürler Birol abi
güzel bir çalışma
peki parça arttımı ? ben bunu merak ettim söküp bakım yapması zevkli oluyor ama
toplarken işler karışıyor bazen

Teşekkürler Birol abi
güzel bir çalışma
peki parça arttımı ? ben bunu merak ettim söküp bakım yapması zevkli oluyor ama
toplarken işler karışıyor bazen

Parça arttırmamak için şemaya bakarak çok dikkatli söküp toplamak gerekiyor tabii.
Birde o parça kaybolursa ozaman işler karışır. Ben 50 kere açıp topladığım için artık ezberledim makinenin içini.🙂

Parça kaybolması denince geçen gün yaşadığım hadise geldi aklıma... Kullandığım Aceration'un misina sarım klavuzuna detaylı bakım yapmak için söküp; gerekli bakımı yaptıktan sonra burç diye tanımlayabileceğimiz parçayı monte esnasında elimden yere düşürdüm ve parçanın yerden sıçradığını hissettim... Birbuçuk saat süren arama esnasında buzdolabını bile yerinden çekip altına baktım (olay mutfakta geçiyor) bir türlü bulamadım... Ertesi gün ise balığa gideceğim... Son çare olarak forumda satışa çıkartmış bulunduğum sıfır makinanın klavuz takımını söküp kullandığım makinaya takmayı düşünürken aklıma patates, soğan koyduğumuz 4 katlı plastik rafın gözlerine bakmak geldi ve 2.kat soğan bölümünde soğanların arasında parçayı buldum😀😀

Sonuçta söküp takma işini hem bilinçli olarak yapmak; hem de bu işi uygun bir ortamda; planlı ve düzgün bir şekilde halletmek gerekiyor...

Parça kaybolması denince geçen gün yaşadığım hadise geldi aklıma... Kullandığım Aceration'un misina sarım klavuzuna detaylı bakım yapmak için söküp; gerekli bakımı yaptıktan sonra burç diye tanımlayabileceğimiz parçayı monte esnasında elimden yere düşürdüm ve parçanın yerden sıçradığını hissettim... Birbuçuk saat süren arama esnasında buzdolabını bile yerinden çekip altına baktım (olay mutfakta geçiyor) bir türlü bulamadım... Ertesi gün ise balığa gideceğim... Son çare olarak forumda satışa çıkartmış bulunduğum sıfır makinanın klavuz takımını söküp kullandığım makinaya takmayı düşünürken aklıma patates, soğan koyduğumuz 4 katlı plastik rafın gözlerine bakmak geldi ve 2.kat soğan bölümünde soğanların arasında parçayı buldum😀😀

Sonuçta söküp takma işini hem bilinçli olarak yapmak; hem de bu işi uygun bir ortamda; planlı ve düzgün bir şekilde halletmek gerekiyor...
Evet genelde en olmadık yerden çıkıyor yere düşen bir parça. Belkide o yüzden aramaya en imkansız gördüğümüz yerden başlamak gerekiyor 🙂
Bende atkı telinin yayını aramıştım ilk başladığım zamanlarda...😀

abi ben şell rotalla 20/50 dörtmevsim yağla yağlıyordum. depoda başka yağ yok
yanlışmı yapıyorum yoksa!!

Back