Shimano Power Areo Surf 425 XTBR-B Tubular hakkında..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanlıcada tur atıyordum havadan bır kursun geldıgını gordum guzel bı parekete yaparak kursunu havada yakaladım 🙂 kımındır bu kursun derken kursunun nereden geldıgı bellı oldu 🙂 elınıze saglık bu arada erolum bıraz kılomu aldık yoksa bakıs acısı bızı yanıltıyormu 😉
Vural abi biraz aldım sendende birşey kaçmıyor birde ricam kurşunumu geri ver 🙂 kamış çok hoşumagitti abi çok hafif fena bi kamış

Vural abi biraz aldım sendende birşey kaçmıyor birde ricam kurşunumu geri ver 🙂 kamış çok hoşumagitti abi çok hafif fena bi kamış

Kursunu o vakıt saldım erolum 😉 kamısı begenmenıze sevındım bol trofelı avlar gecırmenız dılegıyle pekı prıme caster denedınmı o nasıl hosuna gıttımı ?

Kursunu o vakıt saldım erolum 😉 kamısı begenmenıze sevındım bol trofelı avlar gecırmenız dılegıyle pekı prıme caster denedınmı o nasıl hosuna gıttımı ?
Ondan bahsettim abi demin 😉 fevkaladenin fevkinde hafifliği beni cezbetti olala yani

Ondan bahsettim abi demin 😉 fevkaladenin fevkinde hafifliği beni cezbetti olala yani

he ben power aero bahsettım sandım 😉 Evet prıme caster 33 serısı guzel kamıs benımde hosuma gıden bır kamıs gule gule kullan kardesım bol trofelı avlar gecırmen dılegıyle.

Saol abi aero da çok fena alet daiwayı almasam kesin alırdım zorlamadan nerelere atıyor görmen lazım

Benim kamışın aynısının makine yatağı çevirmeli olanı gördüm, bendeki kızaklı..Bu kamışın sonunda "G" harfi var.
Bu kamışın tek farkı makina yatağı çevirmeli.
Bu "G " makina yatağı ile ilgilimi?

60988 dosyayı görüntüle

G olan daha ağır. Grip haricinde karbon kalınlık farkı vs. de olabilir. Olmayabilir de tabi.
Olabilir ama, aynı kamışı üreteceğim, hadi makina yatakları farklı olsun dedim , olabilir çünkü sadece parça değişikliliği olur..

Ama kalınlığını niye değiştirsinler ki?
Aynı kamış için farklı kalınlık? Bir çok başka modeli var iken

Back