Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano SA Active Surf

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sizi kullandiginiz stella sw ise olabilir. benim kullandığım sw pg . Biomaster de iyi ama bi stella kesinlikle olamaz ve bunun tartışması bile olmaz
Neyi tartışıyoruz ki:confused: Ben ne söylüyorum siz neyi söylüyorsunuz?
Uzatmanın bir espirisi yok ki, sizin makine zaten dünyanın en iyilerinden bir tanesi benim anlatmak istediğim olay farklıydı ama anlaşamadık:)
Tamam sizin makine benim makineyi döver:)

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
:harika:
Neyi tartışıyoruz ki:confused: Ben ne söylüyorum siz neyi söylüyorsunuz?
Uzatmanın bir espirisi yok ki, sizin makine zaten dünyanın en iyilerinden bir tanesi benim anlatmak istediğim olay farklıydı ama anlaşamadık:)
Tamam sizin makine benim makineyi döver:)
:harika::)

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Stellada tabii ki parça kalitesinden rulman fazlalığından dolayı bir fark vardır bu da fiyata yansıyor. Bu aletle orkinos durduruyorlar ama boğazda biomaster ile Stella - twinpower (SW-PG) ın sarımları aynı gibi. Hatta ben twinpowerı beğenmeyip bioamastera geri dönmüştüm. :) Yinede en güçlüler surf makinalardır bence, tercih meselesi tabii.
Tabiki surf makinalar daha güçlüdür nedeni devirlerinin dusuk olması. Dusunsene stellanin 3.4 devirli oldugunu sence ne olur ?

SinanSinan

Aktif Üye
abilerim o tartışmaların sonu gelirmi beya :)
siz benim makineye ne diyonuz alsammı?

SinanSinan

Aktif Üye
Eyvallah ersen abi kullanmis olman ve tavsiye etmen yeter almaya yeterlidir benim icin. Kullanmadan urun hakkinda yorum yapmak biraz gercekten uzak oluyor.

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Sinan kardeşim alirken dikkat etmen gereken 3 ayrı kafa sekli var sığ type 1.5 orta type 3 bide derin kafa var yanılmıyorsam oda type 5 ti galiba typ 3 yeterli olacaktır

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sinan kardeşim alirken dikkat etmen gereken 3 ayrı kafa sekli var sığ type 1.5 orta type 3 bide derin kafa var yanılmıyorsam oda type 5 ti galiba typ 3 yeterli olacaktır
çok önemli..
yerinde bir uyarı olmuş, boğazda bazı abiler dikkat etmeden almışlar..mono misinada sorun yaşıyorlar.