Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano SA Active Surf

Alper1903

Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
alper sağlam
Topuz cok guzel nerden temin ettiniz
makinayı aldığımda üzerindeydi topuz benden önceki sahibi yaptırmış ayrıyetten makinanın içinede ekstra modifiye yaptırmış yani bir kaç rurlman daha artırmıştı makinayı oyüzden ben hala kullanıyorum ve çok memnunun makinadan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alper1903

Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
alper sağlam
Aha alper abi abi öncelikle hoş geldin aynen abi senin makinan ve senin kamış :) zaten bu makinayı sende gorup sonrasında deneyip sipariş vermiştim cidden çok güzel makina ikimizde güle güle kullanalım abi telef hakkı olarak ta cezam ne işe raziyim abi :)

Bendeki makinada bu abi

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güle güle kullan vuralım yanlız kola bayıldım o zamanda konuşmuştuk kol olayını yanlız bana biraz pahalı gelmişti kol o yüzden askıya almıştım

B

BS Okuru

Misafir
güle güle kullan vuralım yanlız kola bayıldım o zamanda konuşmuştuk kol olayını yanlız bana biraz pahalı gelmişti kol o yüzden askıya almıştım
Çok tşk alper abi sagolasin daha iyilerini kullanmak sana nasip olur inşallah evet abi kol biraz pahalı malesef :(

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hort... konuyu hortlatalım :)

Antalya da kıyıdan kullanmak için max 125gr kursunla bu makineyi tavsiye eder misiniz??

B

BS Okuru

Misafir
hort... konuyu hortlatalım :)

Antalya da kıyıdan kullanmak için max 125gr kursunla bu makineyi tavsiye eder misiniz??
bu makınada kalama yoktur antalya bolgesınde benım bıldıgım kalamalı makına tercıh edılıyor dıye bılıyorum eger kalama sızın ıcın gereksız ısı guzel makınadır . bu makına ıle ıstanbul bogazında 200 gr ıle 250 gr arası akıntıda gayet guzel performanslı calısıyor .

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu makınada kalama yoktur antalya bolgesınde benım bıldıgım kalamalı makına tercıh edılıyor dıye bılıyorum eger kalama sızın ıcın gereksız ısı guzel makınadır . bu makına ıle ıstanbul bogazında 200 gr ıle 250 gr arası akıntıda gayet guzel performanslı calısıyor .
Aslında ben suan shimano nexave 6000 kullanıyorum. Geçenlerde oltama takılan vatoz dışında 3 yıldır kalama kullanmadım gerek duymadım. Kalama kullandırcak boyutta balık yok. Mırmır, çipura, sargoz belkı karakulak! Aslında bu makineyle daiwa finesurf arasındayım ama ama amalar var kafada :)