Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Sienna 4000 Fe

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
En fazla ayda 1 defa Bodrumda tekneyle ava gidiyoruz çupra, mercan, karagöz, kopez balıkları çıkıyor. Uygun fiyata bir makine almayı düşünüyorum. "Shimano sienna 4000 fe" makinesini gördüm. Pek olumsuz yorum yok ama bir de sizlere sormak istedim. Bu makineyi kullanan var mı. Bir de daiwa nın şu makinesi var aynı ayarda gibi duruyor daiwa https://www.avmarketi.com/Daiwa-Strikeforce-4000-B-Olta-Makinesi,PR-1447910.htmlURL]

https://m.n11.com/shimano-sienna-4000-fe-P193341973[/URL]

Son düzenleme:

MrZafer

Üye
Adı
Zafer GÜLŞEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sienna 4000 fe.. Ben de var kullanıyorum.. Aslen spin makinasıdır.. Fakat ben çupra levrek avında bodrumda kullanıyorum. Parasına göre en iyi makina.. Tavsiye ederim.. Balığa giderken bi sienna 4000 alırım yanıma birde strdadic 1000 i.. at çek te stradic i kullanıyorum.. yemli dip salmada siennayı.. Tavsiye ederim.. şu aralar 150 - 170 ira civarında galiba o makina satın alacaksan... Daiwa yı hiç kullanmadım bilmiyorum.. Bilen kullanan varsa tavsiyesini ondan alabilirsin.. Sienna yı yabana atma derimm.

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
Ustam cevabınız için teşekkür ederim. Sienna nın çekeri sağlamlığı falan nasıl kiloluk çupralar çıkıyor bazen( daha bana denk gelmedi de ) bunları çekmede bi sıkıntı yaşar mıyız.

Belekbeach

Aktif Üye
Tekneyle avlanıyorsan düşük devirli makine alman daha iyi olur.Elimde daiwa makinalarda var okuma makinalarda tekne avı için belirttiğin bütçede okumanın makinaları daha çok tatmin eder düşük devirli oldukları için.

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
Belekbeach okumanın hangi modelini tavsiye edersin ustam ve kaçlık makine. Ben sienayı baya kafaya koymuştum ama işimi görmez mi diyorsun.

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dam quick camaro 660 fd kullanmadım ama ağırlığı güzel :)

Bunun 630 unu spin için kullanıyorum memnunum :)

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
Sienna 4000 fe.. Ben de var kullanıyorum.. Aslen spin makinasıdır.. Fakat ben çupra levrek avında bodrumda kullanıyorum. Parasına göre en iyi makina.. Tavsiye ederim.. Balığa giderken bi sienna 4000 alırım yanıma birde strdadic 1000 i.. at çek te stradic i kullanıyorum.. yemli dip salmada siennayı.. Tavsiye ederim.. şu aralar 150 - 170 ira civarında galiba o makina satın alacaksan... Daiwa yı hiç kullanmadım bilmiyorum.. Bilen kullanan varsa tavsiyesini ondan alabilirsin.. Sienna yı yabana atma derimm.
Zafer bey siennanın makarası ve tutma kolu alüminyum mu yoksa kompozit dedikleri madde mi. Sağlamlığı nasıl