Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Sienna Mı Okuma Ceymar Mı

bulent8181

Üye
Adı
bülent bayraktar
Düşük falan kalmaz birader, yarışma falan yapmıyorsun. Yilda 5-6 defa balığa giden biri isen inciğini cinciğini araştırmana da gerek yok. Sana yukarıda ve diğer soru sorduğun başlikta makinanın performansı anlatılmiş. Kısacası Ceymar'a o kadar para bayilmana gerek yok, sokağa saçilcak paran varsa önden buyur.

bds

Aktif Üye
Adı
Tolga Krblt
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Evet 55 lik ceymar hem kıyıdan hem teknede n uygun olur. Yedek kafası da mevcut, farklı misinalar sararak avlandığınız yere göre opsiyonel olarak kullanabilirsiniz.

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
Düşük falan kalmaz birader, yarışma falan yapmıyorsun. Yilda 5-6 defa balığa giden biri isen inciğini cinciğini araştırmana da gerek yok. Sana yukarıda ve diğer soru sorduğun başlikta makinanın performansı anlatılmiş. Kısacası Ceymar'a o kadar para bayilmana gerek yok, sokağa saçilcak paran varsa önden buyur.
Reis fikir almaya çalışıyorum da farklı farklı fikirler geliyor 40lık tekneden zayıf kalır 55 lik kenardan yorar insanın kafası karışıyor. Dediğin gibi az gidiyorum. 2-3 kiloluk balık tuttuğumuz da yok.

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tekne ve kıyıdan kullanacağınız kamışlar nelerdir ?? Teknede ve kıyı avı yapacağınız merada balık kaç metrede ? Balık kıyılar mı? Akıntı var mı kaçlık kurşun kullanacaksınız İyice karıştırayım kafayı :D 55 ya da 65 iyidir rast gelsin

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
Tekne ve kıyıdan kullanacağınız kamışlar nelerdir ?? Teknede ve kıyı avı yapacağınız merada balık kaç metrede ? Balık kıyılar mı? Akıntı var mı kaçlık kurşun kullanacaksınız İyice karıştırayım kafayı :D 55 ya da 65 iyidir rast gelsin
İyice çorba oldu çok derin değil Bodrumda çiftlikleri kenarına gidiyoruz. Kamış 185 cm 10-45 atarlı akıntı pek olmuyor

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Orhann48 Atar değeri zaten çok yüksek değilmiş kamışın,o zaman 40lık işinizi görür. Kıyı avı da yaparım diyorsanız ve balık kıyılamış ise aynı set işinizi görür. Ama balık uzaksa maalesef yeni set almanız gerekecek. Bana kalırsa 55lik makine almanız daha iyi olur, 1 kıyı kamışı daha edinirseniz 2 türlü de işinize yarar.
Sanırım sizin meraya benzer bir yer bu arkadaşlar da spin takımla av yapıyor.

Orhann48

Yeni Üye
Adı
Orhan Ö.
@Orhann48 Atar değeri zaten çok yüksek değilmiş kamışın,o zaman 40lık işinizi görür. Kıyı avı da yaparım diyorsanız ve balık kıyılamış ise aynı set işinizi görür. Ama balık uzaksa maalesef yeni set almanız gerekecek. Bana kalırsa 55lik makine almanız daha iyi olur, 1 kıyı kamışı daha edinirseniz 2 türlü de işinize yarar.
Sanırım sizin meraya benzer bir yer bu arkadaşlar da spin takımla av yapıyor.
Aynen burası bizim gittiğimiz yerler

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler ustam dediklerinize de bakıyorum hemen. 40 lık tekneden düşük kalır diyorsunuz. 55 lik ceymar alsam kıyıdan da kullanabilir miyim
Tekne olayını kaçırmışım ben okurken nasıl olduysa kıyıdan ava gideceksin sandım :) kamışın atarı da 10-45 yazmışsın 55’lik büyük gelir bence 40’lık işini görür.55’likte çok ağır ve büyük değil ama arada fiyat farkı var.hangisini alırsan al bence pişman olmazsın 40 ya da 55 :D ikisini de severek kullanırsın emin ol.hiç o mu bu mu diye düşünme ikisinden birini al geç.n11 ya da av marketinden filan indirim kuponu alabilirsen %10 daha ucuza alabilirsin fiyat yüksek geliyorsa eğer.