Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano spin joy xt

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
boğazda 170 200 gr kurşun ile rapala atıyorum. Şuan biomaster kullanıyorum ama bir tanede surf makine almak istiyorum. Spin joy 185 gr kurşunda şemsipaşada kasar mı ? birde ;
Kısıkta vs başka bir balıkçıda shimano pa spin power satılıyormu?

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok iyi makina bende var süper bir makina yani bana göre inanılmaz atışlar yapabiliyorsun makinanın kafasını acınca değil misinayı tutma misinayı sanki kendisi itiyor.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
aynısından kullanıyorum. kuvvetli akıntı ve 175gr üstü kurşunda zorlanıyor. rapala çalışmak için daiwa emblem pro aldım. daha başarılı xt ye göre. XT nasıl makine diye sorarsan ben çok memnunum. yıllardır kullanıyorum. beni hiç üzmedi. istavrit olsun , yemli olsun çok iyi çıkardı. çıkarmaya devam da ediyor.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
aynısından kullanıyorum. kuvvetli akıntı ve 175gr üstü kurşunda zorlanıyor. rapala çalışmak için daiwa emblem pro aldım. daha başarılı xt ye göre. XT nasıl makine diye sorarsan ben çok memnunum. yıllardır kullanıyorum. beni hiç üzmedi. istavrit olsun , yemli olsun çok iyi çıkardı. çıkarmaya devam da ediyor.
Merhabalar,
Neren aldınız bahsettiğiniz Daiva'yı ve kaça aldınız?,bende internete bir bakıyım dedim daiwa emblem pro 6000 A olanını turkiye'de satılmıyormu?

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Merhabalar,
Neren aldınız bahsettiğiniz Daiva'yı ve kaça aldınız?,bende internete bir bakıyım dedim daiwa emblem pro 6000 A olanını turkiye'de satılmıyormu?
ben tavsiye üzerine eski seri olanından almıştım. kısık balıkçılıktan. ayrıca sezon sonunda can sıkıntısından çevirme kolunu da modifiye ettim. daha güzel oldu.

sizin yazdığınız yeni seri olan pro 6000A türkiyede bulunmuyor. Bence yurt dışından sipariş edin 3 haftada gelir. PTT ile alırsanız gümrüğe takılsa bile cüzi bir vergi ödemesi ile teslim alırsınız.

modifiye edilmişmiş emblemim :)

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Bende 5500 ü var.Güzel makina.Yemlide ben bayılıyorum.Süper iş çıkartıyor.Balık üstündeyken daha hiç balık kaçırmadı.

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Spin Joy at-çek için biraz yetersiz kalır; yemli ve çapari için kullanılabilir... Power Aero'nun o serileri eski; sıfır olarak biraz zor bulursunuz; Bulls Eye bakın onun yerine; gayet güçlü ve dayanıklı bir makina ve at-çek için uygun; İnce Çizgi veya Spot'ta bulabilirsiniz sanıyorum...

Shimano Bullseye 9050 XT - nce izgi Amatr Balklk Malzemeleri