Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHİMANO STELLA 1000FE

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Cümleten S.A. Değerli arkadaşlarım dün bana shimano stella 1000fe makina hediye geldi almanyadan, ama bu makine hakkında hiç bir fikirim yok, aslında boğaz için büyük stelladan göndericeklerdi ama bunu göndermişiler, bu makina hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
Makinenizi alabalık veya kasna avında ateçek için kullanabilirsiniz 0–10 gram atarlı bir kamış ile..

XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
Cümleten S.A. Değerli arkadaşlarım dün bana shimano stella 1000fe makina hediye geldi almanyadan, ama bu makine hakkında hiç bir fikirim yok, aslında boğaz için büyük stelladan göndericeklerdi ama bunu göndermişiler, bu makina hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
merhaba kardeşim şanslısın ki çok güzel bir hediye almışsın elindeki makina boğazda kullanıma pek uygun değil daha çok kıyıdan at çek yani spin avı için uyarlanmış mükemmel bir model valla aşık oldum makinaya işini görmezse bana hediye edebilirsin hani derler ya hediye hediye edilmez diye sen onlara kulak asma :D:D:D:D

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
merhaba kardeşim şanslısın ki çok güzel bir hediye almışsın elindeki makina boğazda kullanıma pek uygun değil daha çok kıyıdan at çek yani spin avı için uyarlanmış mükemmel bir model valla aşık oldum makinaya işini görmezse bana hediye edebilirsin hani derler ya hediye hediye edilmez diye sen onlara kulak asma :D:D:D:D
Teşekkür ederim ilginiz için,hediye ye gelince talip o kadar çokki size sıra gelirmi bilmiyorum:) bide boğazda spin için kullanılırmı sizce ,bana küçük geldi lüfer felan çekermi?

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
Teşekkür ederim ilginiz için,hediye ye gelince talip o kadar çokki size sıra gelirmi bilmiyorum:) bide boğazda spin için kullanılırmı sizce ,bana küçük geldi lüfer felan çekermi?

kardeş 3 yada 4 kilo drag gücü var lüfer değil baba kofona bile çeker ama spin takım ile boğazdan atacağın mesafa kısa kalır o yüzden bu makina uygun olmaz

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
kardeş 3 yada 4 kilo drag gücü var lüfer değil baba kofona bile çeker ama spin takım ile boğazdan atacağın mesafa kısa kalır o yüzden bu makina uygun olmaz
Bilgiler için çok teşekkür ederim anlaşılan bu makinayı ya satıcam ya takasa vericem.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Boğaz için makina düşünüyorsan bunu satışa ya da takasa çıkartabilirsin.

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Boğaz için makina düşünüyorsan bunu satışa ya da takasa çıkartabilirsin.
Evet aslında boğaz için istemiştim makineyi gönderen kişi pek anlamadığı için bunu göndermiş gene de çok sağolsun fiyatlarını inceledim Türk sitelerinde 1800 tl civarı gördüm ne kadar doğru bilmiyorum olmazsa fotolarını çekip siteye koyayım...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Boğaz için spin düşünüyorsan bunu satıp stella veya vanquish 3000- 4000 liklerden alabilirsin.