Shimano teknik servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre-48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçenlerde shimano teknik servisle 2 arkadaşımın yedek parça sorunu vardı, 2 arkadaşımın aldığı cevap şöyle idi = Parçayı bayii Kanalı ile isteyiniz.
Evet genelde öyle imiş son kullanıcı ile görüşmek istemiyorlar bunun sebebi nedir hiç bir fikrim yok lakin biz müşteriler alismisiz bire bir konuşmaya bu şekilde hizmet daha çok hosumuza gidiyor neden böyle bir karar aldılar bir anlam veremedim.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vural abi doğru karar alımışsın fligen bencede yeni makinan uzun zaman başını ağrıtmaz yeni bir aşk başlar fligen le

bu gıbı ıslerde dunya ne yapıyo bı bakın sıvıl toplum orgutlerı ne ıse yarar bı bakın bakalım forumların ıslerı nelerdır bu kadar uyesı olan forumlar ne yapar hadı eger herkez sıkayetcıyse toplanıp tepkımızı koyalım ımza sayfası acılsın bırılerı bu ıse el atıp bır yerlerden baslamak gerekmezmı modlar baslasın bır yerlerden hadı buyrun

selam, libadiyede SAS Deniz var, kamış kırıldıgında yedek parça temini için yardımcı olmuşlardı. gayet ilgili insanlar. problem yasayanlar irtibata gecebilirler. shimano bayisi

Herkese selam, Aliekspressten aldığım shimano makine var. Sararken sürtünme sesi geliyor son 2 avdır. Buna yetkili servis bakar mı ? ya da neresi bakar bilen var mı acaba

Herkese selam, Aliekspressten aldığım shimano makine var. Sararken sürtünme sesi geliyor son 2 avdır. Buna yetkili servis bakar mı ? ya da neresi bakar bilen var mı acaba

Kafadaki pullarin siralamasini yanlis yaptiysaniz rotor assagi duser surtunme sesi yapar genelde.

Malesef bakmıyorlar. Shimano faturalı olmalı.
Teşekkürler

Kafadaki pullarin siralamasini yanlis yaptiysaniz rotor assagi duser surtunme sesi yapar genelde.
İlk geldiği gibi kullandım pul ekleme veya çıkarma yapmadım. İp sarması da normal ne yukarı ne aşağı fazla sarıyor. Yinede pul fazlalığı veya azlığından sürtünme sesi yapar mı ?

Back