Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Ultegra 10000 xsa Makine Bakımı İçin Yağ Ve Gres Yağ Önerisi..

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Merhaba arkadaslar benım shimano ultegra 10000 xsa Makınem var bakım yapmak ıstıyorum makineme shımano bakım yag setı baktım ama bulamadım ıstanbulda gercı fıyatıda malum bıraz yuksek bu makınem ıcın ne yağı ve gres kullanmamı onerırsınız tavsıyelerınızı beklıyorum..

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
bulabilirsen vürth marka sıvı gres alabilirsin

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
Ürün Bilgileri
Stok Kodu : 00893 106
Marka Adı : Würth
Ürün Adı :

Sıvı Gres Yağı HHS 2000 Yağı 500 ML

Ürün Fiyatı : 21,00 TL + KDV (Kdv Oranı %18)

KDV Dahil : 24,78 TL

Havale İle : 24,78 TL

2,42 TL'den Başlayan Taksitlerle

Ürün Özellikleri

Çok yüksek basınçlara dayanıklı, kısmen sentetik yağ

Yüksek basınca dayanıklı
Mükemmel ses ve titreşim emici, sıradışı yırtılmaya dayanıklı şerit tabaka.
Nüfuz etme özelliği
Dar toleranslarda çok iyi yağlama özelliğine sahiptir. Bu sayede korozyona karşı güvenilir koruma sağlar.
Etkin tutunma
Dönen ve rotorlu birimlerde yağlama maddesi savrulmaz, akıp gitmez.
Çok iyi malzeme uyumu
O ve X - ringlere, aynı zamanda plastiğe karşı uyumludur. Boyalı alt zeminlere karşı nötr özellik gösterir.
Tazyikli ve tuzlu suya karşı olduğu gibi zayıf asit ve alkali bileşenlere dayanıklıdır
Silikon, reçine ve asit içermez
Uygulama ısı aralığı -35°Cile +180 °C arası
Kısa süre için +200 °C'ye kadar
Renk: sarımsı
Uygulama alanları:

Üniversal yağlama işlemleri ve yüksek basınçlı noktalarda, örneğin; şalter, gaz, debriyaj birimleri, korumalı çelik teller, meteşeler, çevirme kollarında kullanıma uygundur.
Yüksek basınca karşı dayanıklılık

Ana birim yüksek basınç ve sürtünmeye rağmen HHS 2000 yağlama şeridi kaybolmaz ve yırtılıp gitmez. Ana birim ile karşı birimleri birbirinden ayrı tutar ve bu sayede yüksek basınçta bile eskimeye karşı korur. Bu sadece kirden temizlenmiş noktalarda olmaktadır, bu nedenle her uygulamadan önce HHS Clean temizleyici Art.-Nr. 893 1 06 1 0 ile tam ve itinalı ön temizlik yapılmasını tavsiye etmekteyiz

ykbilen

Daimi Üye
Adı
SERDAR BİLEN
silikonsuz gres yağ kullanabilirsin, benzin istasyonlarında mevcut 4 yıldır kullanıyorum problem yok.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bizim fabrikada kızak yağlamak için kullandığımız yüksek basınca dayanıklı bir yağ var modelini unuttum ama okuduklarıma göre oda olur sağolun yarın bi deneyeyim her hafta gres yenilemekten öldüm yahu :D

B

BS Okuru

Misafir
bu sıvı gres yagı aynı zamanda yag ozellıgımı var ben oynar parcalar ıcın yag doner parcalar ıcınde gress yag bılıyordum..bunu alınca normal yag almama gerek varmı .. mısal shımano set de normal yağ ve gress yag var.ayrı ayrı

Ürün Bilgileri
Stok Kodu : 00893 106
Marka Adı : Würth
Ürün Adı :

Ürün Fiyatı : 21,00 TL + KDV (Kdv Oranı %18)

KDV Dahil : 24,78 TL

Havale İle : 24,78 TL

2,42 TL'den Başlayan Taksitlerle

Ürün Özellikleri

Çok yüksek basınçlara dayanıklı, kısmen sentetik yağ

Yüksek basınca dayanıklı
Mükemmel ses ve titreşim emici, sıradışı yırtılmaya dayanıklı şerit tabaka.
Nüfuz etme özelliği
Dar toleranslarda çok iyi yağlama özelliğine sahiptir. Bu sayede korozyona karşı güvenilir koruma sağlar.
Etkin tutunma
Dönen ve rotorlu birimlerde yağlama maddesi savrulmaz, akıp gitmez.
Çok iyi malzeme uyumu
O ve X - ringlere, aynı zamanda plastiğe karşı uyumludur. Boyalı alt zeminlere karşı nötr özellik gösterir.
Tazyikli ve tuzlu suya karşı olduğu gibi zayıf asit ve alkali bileşenlere dayanıklıdır
Silikon, reçine ve asit içermez
Uygulama ısı aralığı -35°Cile +180 °C arası
Kısa süre için +200 °C'ye kadar
Renk: sarımsı
Uygulama alanları:

Üniversal yağlama işlemleri ve yüksek basınçlı noktalarda, örneğin; şalter, gaz, debriyaj birimleri, korumalı çelik teller, meteşeler, çevirme kollarında kullanıma uygundur.
Yüksek basınca karşı dayanıklılık

Ana birim yüksek basınç ve sürtünmeye rağmen HHS 2000 yağlama şeridi kaybolmaz ve yırtılıp gitmez. Ana birim ile karşı birimleri birbirinden ayrı tutar ve bu sayede yüksek basınçta bile eskimeye karşı korur. Bu sadece kirden temizlenmiş noktalarda olmaktadır, bu nedenle her uygulamadan önce HHS Clean temizleyici Art.-Nr. 893 1 06 1 0 ile tam ve itinalı ön temizlik yapılmasını tavsiye etmekteyiz

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
bu yağ dişliler için sıvı halde sprey gibi sıkıyorsun hava ile temas edince gress oluyor shimanonunkide böyle ayrıca ince yağ alman derekiyor

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Hhs 2000'i makinalarımda kullandım fakat shimanoların içindeki fabrika çıkışı beyaz bir gres var onun yerini tutmuyor. Ayrıca makinada sprey gres olayına ısınamadım. Normal gres olacak ki kaşık kaşık basacaksın dişliye :)