Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Ultegra 425 BX-G Tubular Surf Kamış

MrCoder

Yeni Üye
Adı
Volkan
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün itibarı ile Shimano Ultegra 425 BX-G Tubular Surf Kamış 100-225G kamışımı satın aldım. Bu kamışı boğazda lüfer için hırsızlı takım, nadiren rapala ve nadiren uzağa istavrit çaparisi için aldım. Elimde Okuma Power Liner PL 865 makinem var. Biliyorum bu makine sazan avı için ancak zamanında almış bulundum ve bana gayet güzel bir makine gibi geliyor. Oldukça güçlü olduğunu düşünüyorum ama tabi bu amatör balıkçılığa dair çok çok amatör olduğunu düşünen benim fikrim. Kamış ile ilgili güzide yorumlarınızı bekler teşekkür ederim.

enesdurma

Aktif Üye
Hayirlisi olsun bence guzel bir tercih yapmissiniz. Bende kamisi yildizda baya bi incelemistim, benim cok hosuma gitmisti dengesi vs.kullandiktan sonra yorumlarinizi bekliyoruz;)

MrCoder

Yeni Üye
Adı
Volkan
Hayirlisi olsun bence guzel bir tercih yapmissiniz. Bende kamisi yildizda baya bi incelemistim, benim cok hosuma gitmisti dengesi vs.kullandiktan sonra yorumlarinizi bekliyoruz;)
Selam, Dün ilk avına çıktı Ultegra. Oldukça güzel bir kamış ancak 150 Gram kurşunla çok ağır olmayacak şekilde ilk atışlarında çıt çıt diye sesler duydum. oldukça endişelendim ama kamış üzerinde herhangi bir kırılma ya da çatlak göremedim. Bu arada bununla birlikte aldığım Shimano Catana 14 40 gr kamış ta gerçekten muhteşem bir spin kamış. Kendo Seabass ile kullandım üzerinde Okuma Travertine makine var ve power pro 8 kat örgü misina ile gerçekten çok başarılı. Henüz fiyatından ötürü cesaret edip tam anlamıyla abanamadığım için Ultegra için yeni yorumları ileride ekleyeceğim. :)

İşte ilk çinekopu Ultegra'nın ;

Ekli dosyalar

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Selam, Dün ilk avına çıktı Ultegra. Oldukça güzel bir kamış ancak 150 Gram kurşunla çok ağır olmayacak şekilde ilk atışlarında çıt çıt diye sesler duydum. oldukça endişelendim ama kamış üzerinde herhangi bir kırılma ya da çatlak göremedim. Bu arada bununla birlikte aldığım Shimano Catana 14 40 gr kamış ta gerçekten muhteşem bir spin kamış. Kendo Seabass ile kullandım üzerinde Okuma Travertine makine var ve power pro 8 kat örgü misina ile gerçekten çok başarılı. Henüz fiyatından ötürü cesaret edip tam anlamıyla abanamadığım için Ultegra için yeni yorumları ileride ekleyeceğim. :)

İşte ilk çinekopu Ultegra'nın ;
Ultegra BX sert aksiyonlu bir kamış, 200 grama kadar kolay kolay birşey olacağını sanmıyorum.

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
nexave bx - 200 kullanıcısyım. geçen kış boğaz'da 200 gr la çalıştım hiç korkmadan. bir sorun yaşamadım. shimano ya güveniyorum bu konuda. çıt çıt seslerini bilemem ama üzerinde ki değerlere kadar zorlayabilirsiniz bence kamışınızı.
rastgelsin.

orhansahin

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kullaniyorum uzerindeki yazani at korkma kamis sanki kendi atiyor ve cokda hafif