Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHIMANO VANQUISH FC 1000SSS PG vs STELLA 1000 FK

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Ticari balıkçı değiliz bu işin ticaretini de yapmıyoruz yatırım yapıp geri dönüşünü de hesaplamıyoruz konuyu açan arkadaş vanquis yada stella bakıyorsa bunu da hayatından yediğinden içtiğinden kesip alacaksa zaten almasın elindeki makine yada uygun muadil makineler işini fazlası ile görecektir ama bu 2 alete göz kırpacak şekilde bir bütçe varsa kendini mutlu hissetmek için bile alınabilecek makineler evet her bütçede ki makine balık çekiyor buna itiraz edecek kimse olacağını sanmıyorum ama kamış makine ve ip olarak iyi hazırlanmış bir kombin ile skoru sıfır olan avı bile yapmak bana keyif veriyor yeni makine almak kamış almak keyif veriyor kutusundan çıkartıp kamışa takarken bile mutlu oluyorum ki bunca malzemenin üstünde bir vanquis alsam çok mu oldu acaba demem mutlu olurum :)
Stella 3000 ve 8000 tecrübe ettiğimde çok da bir fark yokmuş dedim bunu da kendi ekibimizle birçok sefer konuştuk ama vanquis sanırım rotor farkından başka bir oyuncak başka bir bebek :)