Bg 4000: Drag 17.6 kg.
Baktım 8 kg gibi bir rakam gördüm. Sanırım yanlış yere baktım. Dediğiniz gibiyse değerlendirebilirim. Ağırlığı kaç gram acaba?
Bg 4000: Drag 17.6 kg.
Sizce penn battle 6000 bu iş için iyi midir? Savage gear mpp 90 ile uyumlu olur mu?
kullanmadım ama güçlü makine olduğunu biliyorum .Olumsuz konuşan duymadım ama 600 gr bu makine.Okuma azores bile yanında yavrusu gibi kalır.Sizce penn battle 6000 bu iş için iyi midir? Savage gear mpp 90 ile uyumlu olur mu?
Yerli siteler çevirirken 8 oz olan makine ağırlığını drag zannetmiş olmalılar ki yanlış çevirmişler. Daiwa'nın kendi sitesinde ve amazonda 17.6 kg drag yazıyor. Şu anda amazonda 1 tane stok görünüyor. 1000 lira.
Yalnız bu makinenin 4.9.1 devirlisi de var ama Türkiye de satılmıyor. Bir şekilde bulunabilir belki ama...Değerlendirmenizde katkısı olur diye yazıyorum.
DRAG DEĞERİ 17.6 LİBRE YANİ 8 KG OLAMASI LAZIM...!Yerli siteler çevirirken 8 oz olan makine ağırlığını drag zannetmiş olmalılar ki yanlış çevirmişler. Daiwa'nın kendi sitesinde ve amazonda 17.6 kg drag yazıyor. Şu anda amazonda 1 tane stok görünüyor. 1000 lira.
DRAG DEĞERİ 17.6 LİBRE YANİ 8 KG OLAMASI LAZIM...!
Sitesinde ölçü birimi yazmayınca libre olabileceği hiç aklıma gelmedi. Teşekkürler.DRAG DEĞERİ 17.6 LİBRE YANİ 8 KG OLAMASI LAZIM...!
Akif abi yorumların çok değerli. Bekliyorum. Sen olsan orta seviyede nasıl bir takım yapardın? Mesela savage gear mpp 90 ve okuma azores 55 lik nasıl olur?
Mpp 90 ile daiwa revros 3500 kombinledim.dengesi iyi ve toplamda da 220+370=590 gr.tavsiye ederim.Akif abi yorumların çok değerli. Bekliyorum. Sen olsan orta seviyede nasıl bir takım yapardın? Mesela savage gear mpp 90 ve okuma azores 55 lik nasıl olur?
Shore Jig Kamışlar En uygun Fiyat ve Çeşit Seçeneği İle Hedef Balıkta..Herkese merhaba. Bu sezon daha önce hiç denemediğim shore jig disiplinini denemek istiyorum. Takım bilgilerine tamamen uzağım. Acele karar vermeden 0 ya da ikinci el orta düzey bir takım oluşturmak istiyorum. Takım sadece shore jig de kullanılacak. Spin ya da yemli avlarında kullanılmayacak. O yüzden " şu kamışı al spin de yaparsın" gibi önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Kullanım sadece shore jig.