Shore Jig Kamışında Modifikasyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Orjinalinde 7 fuji K yüzük bulunan kamışa aynı marka ve ölçülerde 5 yüzük daha ilave yaptırdım.
Orjinal hali ile yaptığım testlerde 70 metre atan kamış modifikasyonlar sonra şu anda 105 metre atıyor.
İyiki böyle bir zihni sinir projesini hayata geçirmişim
Her şey istanbul için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

105 metre atıığınız jig kaç gram Murat bey ?

Merhaba

Balık tutmaya yeni heves ettim bana Bodrum, güllük,kazıklı civarı, tekne avında kullanılacak kamış tavsiyeniz ne olur.

Merhaba

Balık tutmaya yeni heves ettim bana Bodrum, güllük,kazıklı civarı, tekne avında kullanılacak kamış tavsiyeniz ne olur.

Tekne için üretilmiş jig kamışlarından öneririm
Bu işin ustası @reelmaster dır.
Sanırım yardımcı olacaktır

60 gr

Ben Cinnetic 8509 la 60 gramı zaten orjinal haliyle 100 metre üzeri rahat çalışıyorum. Sizdeki modelin orjinalde 70 metre atması çok ilginç. Bence ip kalınlığının ve makina kafa yapısının negatif etkisi çok.

Ben Cinnetic 8509 la 60 gramı zaten orjinal haliyle 100 metre üzeri rahat çalışıyorum. Sizdeki modelin orjinalde 70 metre atması çok ilginç. Bence ip kalınlığının ve makina kafa yapısının negatif etkisi çok.

Yüksek olasılıkla
Daha önce mamoi jigline 2,5 PE ip kullanıyordum
Gosen 1,5 PE sardım
Onunda etkisi çoktur
Bir araya gelip kamışı sizin gibi bir ustaya denetmeyi istiyordum
Söylemeye cesaret edemedim
Yorum yazınca biraz cesaret geldi

Yüksek olasılıkla
Daha önce mamoi jigline 2,5 PE ip kullanıyordum
Gosen 1,5 PE sardım
Onunda etkisi çoktur
Bir araya gelip kamışı sizin gibi bir ustaya denetmeyi istiyordum
Söylemeye cesaret edemedim
Yorum yazınca biraz cesaret geldi

Gebze ye yolunuz düşerse en kısa sürede beklerim. Sizdende levrek avı konusunda ders almış olurum bahaneyle. Sizde bu arada bir jigging master shore game denemiş olursunuz. Ama jigin düştüğü yeri görebilirmisiniz garanti veremem...

Gebze ye yolunuz düşerse en kısa sürede beklerim. Sizdende levrek avı konusunda ders almış olurum bahaneyle. Sizde bu arada bir jigging master shore game denemiş olursunuz. Ama jigin düştüğü yeri görebilirmisiniz garanti veremem...

Çok iyi olur at çek için fizana giderim
Yakında görüşmek üzere

Back