Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

sıcağı sıcağına raporlayalım levrekingleri :D

akifd89

Aktif Üye
Adı
Akif DURGUN
bu sabah saat 04.00 da kalkıp önce pencerede havayı kontrol ettikten sonra yatağa tekrar girdim,
daha gözümü yumamadan içinden herkese aynı şeyi fısıldayan o ses ''ya varsa'' :D hemen giyinip vardım daha ikinci atışta ufak olan balık (1200 gr) bindi oltama. balığı alıp kovaya bile koymadan devam ettim atışlara ve o ses cırrrr 5 dk bile sürmedi ikinci balığın oltaya binmesi (2700 gr),
herkese rast gele

Ekli dosyalar

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrikler avınız daim bereketli olsun

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
maşallah tebrikler . daha güzelleri rast gelsin

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, avınız daim olsun.

befalcon

Aktif Üye
Adı
Sinan ŞAHİNOL
Sabah Sabah seda sayan o_O Arka arkaya Levrek Raporları. Tebrikler, daha güzelleri nasip olsun.

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu sabah saat 04.00 da kalkıp önce pencerede havayı kontrol ettikten sonra yatağa tekrar girdim,
daha gözümü yumamadan içinden herkese aynı şeyi fısıldayan o ses ''ya varsa'' :D hemen giyinip vardım daha ikinci atışta ufak olan balık (1200 gr) bindi oltama. balığı alıp kovaya bile koymadan devam ettim atışlara ve o ses cırrrr 5 dk bile sürmedi ikinci balığın oltaya binmesi (2700 gr),
herkese rast gele
Güneş doğmadan biraz önce tuttunuz herhalde. Hangi takımla tuttunuz, sahte neydi? Bunları da yazarsanız raporu okuyanlar için hangi saatlerde hangi sahtelerin verimli olduğu hakkında bir fikir oluşur.:)