Shimano Biomaster AX MH 2.77m 15-50 gr: 425 TL Kargo alıcı öder
Uçtan esneyen dengeli hafif ve güçlü bir kamıştır. Maalesef mantar sap olmayan kamışları kullanamıyorum takıntım var. Yoksa satmazdım.15-30 gr arası sahtelerle müthiş keyifli bir kamıştır. Birkaç av kullanılmıştır. Kullanıma engel olmayan iki ufak çiziği haricinde kusuru yoktur. İsteyene daha detaylı foto gönderilir.

Okuma Helios 2.70m 20-50 gr MH: 250 TL Kargo alıcı öder
Sıfırdan farkını bulana parasını iade edip bide
üzerine maxrap hediye edeceğim.

Sahteler: 220 TL Kargo alıcı öder
Sahteler bölünmeyecektir. Sol üstteki Fishunter Adana yapımı pervaneli kofana sahtesi ve altındaki maxrap hariç diğerleri sıfırdır. Birkaç tanesi suya birkez girmiştir ancak sıfırdan farkı yoktur. Maxrapin damağı kırılmış extra güçlü yapıştırıcı ile sağlam bi şekilde yapıştırılmıştır. Kafa lambası ve aşağıdaki spro manhatten telespin kamış sahteleri alana hediyedir. İsteyene detaylı foto gönderilir.
Sırasıyla:
Fishunter Adana pervaneli
Maxrap 13 cm
Fortuna
Strike pro
Pelican nitrolar 9 adet
Kendo haryular 3 adet
1 tane küçük Pelican nitro
Fortuna saltiler 3 adet
Strike pro
Alba kaşık
Silikonlar
LRF ve Spin için silikon karidesler

Savagear LRF set ve Jigheadler:35 TL Kargo alıcı öder
LRF setten bir tane silikon ve jighead eksik diğerleri kullanılmadı. Alttaki Jigheadler 7 veya 8 gr olması lazım

Uçtan esneyen dengeli hafif ve güçlü bir kamıştır. Maalesef mantar sap olmayan kamışları kullanamıyorum takıntım var. Yoksa satmazdım.15-30 gr arası sahtelerle müthiş keyifli bir kamıştır. Birkaç av kullanılmıştır. Kullanıma engel olmayan iki ufak çiziği haricinde kusuru yoktur. İsteyene daha detaylı foto gönderilir.

Okuma Helios 2.70m 20-50 gr MH: 250 TL Kargo alıcı öder
Sıfırdan farkını bulana parasını iade edip bide
üzerine maxrap hediye edeceğim.

Sahteler: 220 TL Kargo alıcı öder
Sahteler bölünmeyecektir. Sol üstteki Fishunter Adana yapımı pervaneli kofana sahtesi ve altındaki maxrap hariç diğerleri sıfırdır. Birkaç tanesi suya birkez girmiştir ancak sıfırdan farkı yoktur. Maxrapin damağı kırılmış extra güçlü yapıştırıcı ile sağlam bi şekilde yapıştırılmıştır. Kafa lambası ve aşağıdaki spro manhatten telespin kamış sahteleri alana hediyedir. İsteyene detaylı foto gönderilir.
Sırasıyla:
Fishunter Adana pervaneli
Maxrap 13 cm
Fortuna
Strike pro
Pelican nitrolar 9 adet
Kendo haryular 3 adet
1 tane küçük Pelican nitro
Fortuna saltiler 3 adet
Strike pro
Alba kaşık
Silikonlar
LRF ve Spin için silikon karidesler

Savagear LRF set ve Jigheadler:35 TL Kargo alıcı öder
LRF setten bir tane silikon ve jighead eksik diğerleri kullanılmadı. Alttaki Jigheadler 7 veya 8 gr olması lazım

Son düzenleme: