Yaklaşık 5 ay önce bende sigarayı bıraktım. bırakma sebebim ise kafamızdaki bazı planları hep ileriye atmaktan sıkılmıştım. pazar aksamı 23 sularında bıraktım dedım bu son sıgaram 1 saat sonra yeni ve sigarasız bir gün olcak dedim. sigarayı bırakmak isteyenlere benim tavsiyem sakın bir tartışmaya girmeyin

hatta bence ilk bir hafta sinirinizi morelinizi bozacak bir sey olursa ordan koşarcasına kaçın insan sinirli olunca direk sigara arıyor çünkü. ben sigarayı bıraktıgım ilk hafta inanılmaz değişikliklere sahit oldum. Sabah kalkınca agzımdaki o acılık o susuzluk yoktu. Sanki biraz daha pratik olmuştum. Her akşam yürüyüş yaptıgım parkta bir deneme yaptım normalde yüksek tempo koştugumda parkın yarısını bitiremiyordum sonra koşmaya başladım ve o koca parkta bir tur yapabilmiştim.. SONRA FARKETTIMKI hani hayatta bir sey ler kazanmak ıcın sonucunu gormek ıcın hep beklemek lazımdır hanı bır anda zengın olunmaz çalısmak gerek bir anda kilo verılmez uzun sure rejım yapmak lazım bir anda kilo alınmaz uzun bir süre yemek programına uyman gerek. Ama hemen sonuç veren bir şeymi istiyorsunuz... sigarayı bırakın ve görün: tabiri cayizse

birden kendinizi 3 uncu vites te takılmıs mı hıssedıyorsunuz bir iş yaparken cigerinizmi yetmiyor kalp atıslarınız kulaklarınızamı vuruyor... sigarayı bırakın ve 1 hafta sonra artık 3 uncu vıtesten 6 vitese atmıs bir sekilde hayatınızı bedeninizi hızlandırın sanki turbo takviyesiyle gücünüzün hiç bitmediğini yorulmadıgını ve havadakı oksijeni daha iyi tenefüs ettiğini anlıyacaksınız..