Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemreis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özellikle cuımartesi günü sağlam yağmur gösteriyor. Ege'de olsaydım çözümü mevcut idi ama burada kumsalda yağmura karşı giyecek bir çizmem olmadığından ve keza oteldeki rezervasyonum da hala açık olmasına rağmen bu hafta sonu eşkina denemesi yapamayacağım gibi gözüküyor.
Saat başı bir umutla uygulamalar üzerinden hava durumuna bakıyorum lakin durum hiç iç açıcı değil.
Windy özelinde dün yağmur göstermiyordu cumartesi için bugün dediğin gibi. Şu an şiştim hayatıma düğün davulu olarak devam edicem.

perşembe günü Şiledeydim aşırı sağanak yağmur başladı,öğlen saatlerinde arabayla geri dönerken silecekler silmeye yetiştiremiyordu

Çarşamba akşamı yine kumlardaydık,deniz normal dalgalıydı ilerleyen saatlerde epeyde yattı,hava epey serin olunca mecburen etraftan çöpleri ve kıyıya vuran ağaç parçalarını toplayıp ateş yaktık,çar çöp olduğu için çok duman yapar diye oltalardan 20-25 mtetre geride yaktıktı,saat 11 gibi can sıkıntısına ateş başında hem ısınıp hemde sohbet ederken bu senenin ilk sağlam vuruşunu aldım ama ben yetişene kadar yeni kesip gitti,önümüzdeki pazartesi akşamına umutlarımız epey yükseldi

Ben gözümü kararttım ve 2 günlük otel rezervasyonumun ödemesini yaptım. Kıyı avcılığı aşkına bir kez daha dönüşü olmayan bir yola girdik bakalım. 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben gözümü kararttım ve 2 günlük otel rezervasyonumun ödemesini yaptım. Kıyı avcılığı aşkına bir kez daha dönüşü olmayan bir yola girdik bakalım. 🙂
Yolculuk Şileyemi,hafta sonu çok dalgalı gözüküyor deniz,yağmur da var ama o bir yağmurlukla çözülecek sorun,yosun olmaz ve oltayı dibe oturtabilirsen bu patlak hava güzel eşkina ve minekop yapar

Yolculuk Şileyemi,hafta sonu çok dalgalı gözüküyor deniz,yağmur da var ama o bir yağmurlukla çözülecek sorun,yosun olmaz ve oltayı dibe oturtabilirsen bu patlak hava güzel eşkina ve minekop yapar

Evet evet. Kışları çok sık gider kalırım o bölgede. Burada çizmem olmadığından aşırı sağanak beklenen cumartesi gündüzü ve gecesini rakı faslında, pazarı ise sabah 6-7 gibi başlamak üzere eşkina avında geçirmeyi planlıyorum. En kötü ihtimalle gece de kalırım, devam ederim ava.

Evet evet. Kışları çok sık gider kalırım o bölgede. Burada çizmem olmadığından aşırı sağanak beklenen cumartesi gündüzü ve gecesini rakı faslında, pazarı ise sabah 6-7 gibi başlamak üzere eşkina avında geçirmeyi planlıyorum. En kötü ihtimalle gece de kalırım, devam ederim ava.
Şimdiden rastgele,bizde pazartesi ve salı akşamı şansımızı deneyeceğiz

Şimdiden rastgele,bizde pazartesi ve salı akşamı şansımızı deneyeceğiz

Çok teşekkür ederim Emin Bey. Bu kez Sofular'a doğru birkaç farklı noktayı denemeyi planlıyorum. En kötü ihtimalle karanlık korkusuyla beni erkenden bırakacak olan eşimin kaldığı otele doğru adım adım yanaşırım diyorum. 🙂 Çünkü kendisinin bu akşam ve cumartesi, pazar konaklayacağı otele çok yakın bir noktada her daim eşkina var ve bu lokasyonu o hatta pek bir hakim olan size de şimdi özelden yazarak bizzat bilgilendirmek, biliyorsanız ise en azından yorumunuzu almak isterim. 🙂
Oradaki tek sorun maalesef ki dalga ve düşme riski oluyor. Ben genelde yalnız başına av yapmayı seven bir kıyı balıkçısı olduğum için ve keza alkol tükettiğim için artık bu tarz riskli lokasyonları en son çare olarak denemeyi tercih ediyorum.
Bu vesile ile hem sizlere de rastgelsin hem de özelinize bakmayı unutmayın.

SAHADAN SELAMLAR! 🙂

Dosyalar

• IMG_20251012_141319.jpg
    IMG_20251012_141319.jpg
    63 KB · Okunma: 81
Back