Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ŞİLE'DE LEVREK Mİ ?

maxtar

Üye
Adı
Metin Yoleri
Ben gittim. Olta da attım. Ayrıca oradakilerle de konuştum. Hiçbişi yok haberiniz ola... Boşuna ümitler beslemeyin.

İsak

Daimi Üye
Adı
İsak Rozanes
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben genellikle istavrit kullanıyorum öyle fileto falanda değil büyüklüğüne göre 2-3 parçaya bölüp takıyorum direk iğneye ama olabilir deneyebilirsiniz
Forumu araştırdım, tavuk ciğeri veya taşlığı tavsiye edilmiş yem olarak. Şu kıtlıkta istavrit bulmak zor değilmi?

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
Forumu araştırdım, tavuk ciğeri veya taşlığı tavsiye edilmiş yem olarak. Şu kıtlıkta istavrit bulmak zor değilmi?
ben metrodan sübye bile buluyorum istavrit hayli hayli bulunur balıkçıdan :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Taze istavrit olması gerekmiyor zaten, birazcık taze olsun yeter.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
donmuş çözülmüş olmayacak isak agabey evet neredeyse hiç bi balık buzluk balığını yemiyor

Latif Uğurluçimen

Aktif Üye
Adı
Latif UĞURLUÇİMEN
Erkan, duyduysan git yakala, gel rapor yaz.
Bu saatten sonra Şile sahilinde yer bulabilirsen.

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Levrek yakalanmış olabilir ama başladı demek için biraz erken. Balık henüz aşağı inmeye başlamamış olmalı.

Kalkan için akyem dediğimiz sardalye, izmarit, mezgit vb. balıkları kullanınız. En iyisi taze istavrittir. 14-15 cm'lik bir istavriti enlemesine 4-5 parçaya bölüp, iğneyi kaybedecek şekilde 1 veya 2 tanesini takınız, şişe et takar gibi. Fileto çıkararak da olur ama ilk anlattığım daha çok görünür bir yemdir.

Buzdolabından çıkmış balık tercih edilmez, ama bu asla işe yaramayacak demek değildir.