maxtar
Üye
- Adı
- Metin Yoleri
Ben gittim. Olta da attım. Ayrıca oradakilerle de konuştum. Hiçbişi yok haberiniz ola... Boşuna ümitler beslemeyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Forumu araştırdım, tavuk ciğeri veya taşlığı tavsiye edilmiş yem olarak. Şu kıtlıkta istavrit bulmak zor değilmi?ben genellikle istavrit kullanıyorum öyle fileto falanda değil büyüklüğüne göre 2-3 parçaya bölüp takıyorum direk iğneye ama olabilir deneyebilirsiniz
ben metrodan sübye bile buluyorum istavrit hayli hayli bulunur balıkçıdanForumu araştırdım, tavuk ciğeri veya taşlığı tavsiye edilmiş yem olarak. Şu kıtlıkta istavrit bulmak zor değilmi?
Birde donup çözülmemiş olsun değilmi?Taze istavrit olması gerekmiyor zaten, birazcık taze olsun yeter.
nerede avlandınız ne dedi balıkçılar ?Ben gittim. Olta da attım. Ayrıca oradakilerle de konuştum. Hiçbişi yok haberiniz ola... Boşuna ümitler beslemeyin.
levrek tutmaya gidenin su kenarından ayrılmaması gerekiyoŞile esnafının bu ölü zamanda oraya insan çekmek için bir oyunu olmasın![]()