Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şilede şubat ayında bir başkadir sazan avı 3kg / 5kg

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
H+arika tek kelimeyle,
Balıklar Anadolu'nun yerli türü,şekil ve form öyle göstermekte ince ve uzun GERÇEK SAZAN.
Ve güzel bir sunumla verilmiş..
Hep böyle olsun.
Rastgelsin.
evet murat abi yerli sazan teşekkürler bugünde gidecektim derede sel var o yüzden burdayim ;)

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
Harika bir av tebrik ederim.Afiyet olsun.Buarada çok çarpıcı bir konuya değinmeden geçemeyeceğim. Bu kadar çok virüsü barındıran İstanbul'da, hala oltalarınızı bırakıp gidip kahvaltı yapıp geri gelincede oltalarınızı olduğu yerde bulabiliyorsanız, yaşadığınız yer konusunda çok şanslısınız demektir.Bugün Yenikapı'yı, Kumkapı'yı bırakın boğazda avlanırken çişe gitmeye kalksak biliyorsunuz durumu.İmreenmemek elde değil.
burasi köylük yerler herkez birbirini taniyor 5gün orda kalsada fark etmez aslinda
başimdan bir olay geçti annatmadan geçmiim
birgün istavritten dönüyorduk ben oltalarin hepsini kayikta biraktim ve hava bayaa bozdu 3/4gün baliğa gidememiştik
havalar düzelince orman kesimi yapan bi büyüğümüz oltalari görmüş ve köye kahveye getirmişti bu oltalar köyden birisinindir diye :D