lodoscubarbaros
Aktif Üye
Drop Shot tekniğinde Worm offset iğnenin misinaya iliştirilmesi bağlanması:
Cok yararli olmus tesekkurlerselam belki bu video biraz yardımcı olabilir
Cok yarali olmus tesekkurler
selam belki bu video biraz yardımcı olabilir
Ben de bir haftadır silikon işini araştırıyorum, biraz arastirip burada sorularımı paylasacaktım, bu konu iyi olmuşforumda araştırdığım kadarıyla Horozbina kullanıcı isimli Bülent abinin bu konuda derin bilgisi var. Tavsiye ettiği silikonlar var. Savagear sandeel ve redgill slikonlari tavsiye etmiş o dönem. Yalniz yazılar baya bi eski. Yeni fikirlerini öğrenmek güzel olurdu.![]()
Bu jigheadli slikonlar agir olduğu için dipten gelir, ama levrek daha cok yuzeye yakin yüzen yemlere meyilli diye biliyorum. Bu tarz slikonlarin dipten gelmesi dezavantaj degil mi? Ya da dipten gelmemesi icin hizli sarmamiz mi gerekiyor?
Bülent abi bilgiler icin tesekkurler,Deneyeceğim boktan silikonlardan biri de bu. Turna silikonu diye satılan altında iğne bulunan silikonları alıp mutlaka deneyin.
Bunların paketi 3-5dolar.
50947 dosyayı görüntüle
Sert sahtelerde yaptığımız çekiş hızını ani hızlandırma veya kamışın ucunu jig yapar gibi kaldırma yapmasanız da silikonlar levreğin ilgisini daha fazla çekiyor.
Ayrıca silikonun kokulandırılması da önemli. Ben ava giderken silikonlar kavanozun içinde, ve kokulandırılmış. Berkleyin Gulp Alive, refil attractant gibi sıvıları silikonlara uygulanmamalıdır, bunlar çimçim silünez madya üzerine dökülebilir. Silikonu kavanoza koyup içinde iki sardalya ezerseniz yeterli. Sardalya bulamazsanız mezecilerde satılan tüpte ançuez var. Süper Kartal markasını bulmak kolay. Bunu bile silikona sürebilirsiniz ya da suyla karıştırıp kavanoza koyup silikonlarla çalkalayın. Silikon kokuyu hemen kapar.
Deneyeceğim boktan silikonlardan biri de bu. Turna silikonu diye satılan altında iğne bulunan silikonları alıp mutlaka deneyin.
Bunların paketi 3-5dolar.
50947 dosyayı görüntüle
Sert sahtelerde yaptığımız çekiş hızını ani hızlandırma veya kamışın ucunu jig yapar gibi kaldırma yapmasanız da silikonlar levreğin ilgisini daha fazla çekiyor.
Ayrıca silikonun kokulandırılması da önemli. Ben ava giderken silikonlar kavanozun içinde, ve kokulandırılmış. Berkleyin Gulp Alive, refil attractant gibi sıvıları silikonlara uygulanmamalıdır, bunlar çimçim silünez madya üzerine dökülebilir. Silikonu kavanoza koyup içinde iki sardalya ezerseniz yeterli. Sardalya bulamazsanız mezecilerde satılan tüpte ançuez var. Süper Kartal markasını bulmak kolay. Bunu bile silikona sürebilirsiniz ya da suyla karıştırıp kavanoza koyup silikonlarla çalkalayın. Silikon kokuyu hemen kapar.