Silikon ile spin avı hakkında...?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karacicek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu alta iğne bağlama ile ilgili olarak ; Savagear sandeel 12,5 cm 3lü iğne eklemeyi düşünmüştüm.
Bu nun ile ilgili ( Bu marka için değil ) videoları felan da araştırdım. Sonraları ise nedense üstüne fazla düşmemiştim.

(link)

Bülent abi cok teşekkür ederiz, faydali oldu verdiğin bilgiler. Biraz bu iş üzerinde calistiktan sonra daha spesifik sorularla rahatsız etmek isteriz seni 🙂

Çok faydalı oldu Bülen Hocam.
Teşekkürler.
Silikonlara koku olayı ve sardalya ezmesi. Süper oldu bu.
Unutmuştum ben bunu. Daha önce de forumda geçmişti sanki.

Alttaki ikili bulanık suda ya da berrak su gece avında işinizi görecektir.diğerlerinde bence ilave kurşun kullanmayın çünkü üstteki iki sahtenin kafalarında ağırlık var...kısmi texas rig olmuş...rast gelsin...

Metin Bey , itiraf edeyim üstteki iki tanesi , sonradan aklıma gelerek yaptıklarım. Kutuların birin de resimdeki iki çekirdek kurşunu buldum. Çok geçmiş bir zaman , texas rig tekniği için satın almıştım. İğneleri de aynı şekilde. Hazır jighead felan uğraşırken aklıma geldi. Aslında tam olarak yapmak istediğimi yapamadım , direkt olarak texas rig tipinde bağlasaydım belki daha olacaktı.
Teşekkürler.

Çok faydalı oldu Bülen Hocam.
Teşekkürler.
Silikonlara koku olayı ve sardalya ezmesi. Süper oldu bu.
Unutmuştum ben bunu. Daha önce de forumda geçmişti sanki.

Metin Bey , itiraf edeyim üstteki iki tanesi , sonradan aklıma gelerek yaptıklarım. Kutuların birin de resimdeki iki çekirdek kurşunu buldum. Çok geçmiş bir zaman , texas rig tekniği için satın almıştım. İğneleri de aynı şekilde. Hazır jighead felan uğraşırken aklıma geldi. Aslında tam olarak yapmak istediğimi yapamadım , direkt olarak texas rig tipinde bağlasaydım belki daha olacaktı.
Teşekkürler.
en üsttekinin en başındaki fırdöndülü kurşunu çıkarın altındaki texas rig in kurşunu ile silikonu arasına boncuk koyun ve ucundaki fırdöndülü kurşunu çıkarın tamamdır 🙂

en üsttekinin en başındaki fırdöndülü kurşunu çıkarın altındaki texas rig in kurşunu ile silikonu arasına boncuk koyun ve ucundaki fırdöndülü kurşunu çıkarın tamamdır 🙂

Zaten , içime sinmemişti. 🙂
Yapmak istediğim oydu.
Evde Oğlumun oyuncakları arasında , boncuk benzeri bir şeyler aramıştım. Hatta , hanıma evde tesbih felanda mı yok evde diye sordum...

Bulamayıp sıkılınca da , bağlayayım gitsin oldu. 😀

Dedim ya içime sinmemişti , bu gün halledeceğim.

İlgin , alakan için çok teşekkürler.

Üstadlar bu ilk video daki silikon işi Alabalık ta işe yararmı acep

Arkadaşlar merhaba, konuya bodoslama giriyorum ama şu silikonu bir arkadaşta görmüştüm, yüzüşü mükemmel, arkadaki kuyruk suyun içinde pervane gibi dönüyor gelirken. Aliexpress malı. Fiyatı da uygun. Değerlendirilebilir.
(link)

Back