Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Silikon Sahtelere Üçlü İğne Eklenmesi ( Resimli Anlatım )

cagatay.

Üye
Adı
cagatay
2015 araliginda saroz turu sonrasi 4
Playe igne eklemek istedigimde baskalari ne yapmis dedigimde cok once yazilmis mesajlarinizda gordum emeginize saglik tesekkurler bilmeyene bilginiz hep yeni...ilk spin deneyimimde sadece geri biraktigim ispendek vardi birde kalama actiran iki levrek bu sebeple fotomda yok ilk levregimin fotosunu insallah buraya koyabilirim ilklevrek avi bana kara avciligi gibi geldi tufek yerine spin yuru yuru yuru...sevgiler

B

BS Okuru

Misafir
Acaba aynı o fotoğraflardaki gibi yaptım misineyi çift kat yaptım sonra o dikiş iğnesinden geçirdim iğneyi de silikondan geçirdim yaptığınız gibi 3 lü iğneye palomar attım sonra tıkandım :) aslında kolay ama kalan jeri jigheadin deliğine bağlamak gerekiyor galiba ama nasıl bir düğüm atsam karar veremedim palomar olmuyor tekrardan hangi düğümü atmam iyi olur jigheade

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Acaba aynı o fotoğraflardaki gibi yaptım misineyi çift kat yaptım sonra o dikiş iğnesinden geçirdim iğneyi de silikondan geçirdim yaptığınız gibi 3 lü iğneye palomar attım sonra tıkandım :) aslında kolay ama kalan jeri jigheadin deliğine bağlamak gerekiyor galiba ama nasıl bir düğüm atsam karar veremedim palomar olmuyor tekrardan hangi düğümü atmam iyi olur jigheade
Kör düğüm atin bildiğiniz gibi illaki ozel bir düğüm olmadi gerekmez
Modifiyeyi misina yerine ip ile yapsaydınız daha ince oldugundan daha rahat düğüm atar daha rahat çalışabilirdiniz

B

BS Okuru

Misafir
Yanlış yazmışım misine diye ip kullandım ip rahat oldu ama kör düğüm olursa sıyırma filan olmaz herhalde teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) bu arada çok güzel çalışma olmuş emeğinize vede ellerinize sağlık