Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Silstar 6808

ahmet01

Üye
Adı
ahmet TÜRKAY
Merhaba, eski bir model olan HQ wobbler serisi 6808 031 renk sahtesi aranıyor..

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyu yeni gördüm biraz geç olmuş olabilir ama fotodaki sahteyi görünce çantamı karıştırdım ve aynısı varmış bende :)

Ekli dosyalar

rapala17

Daimi Üye
Ben bu sahtemi satmıyorum, konu denk gelince paylaşmak istedim sadece. Aynı serinin farkı renklerini almıştım zamanında ve aksiyonu çok çok harika.
Tmm. Ustam anladım.bu sahteden arayan bir arkadaşım varda o yüzden sordum.Nerede satıldığı hakkında bir bilginiz varmı acaba?Gerçi piyasada da kalmamış olabilir.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tmm. Ustam anladım.bu sahteden arayan bir arkadaşım varda o yüzden sordum.Nerede satıldığı hakkında bir bilginiz varmı acaba?Gerçi piyasada da kalmamış olabilir.
İthalatcısı İstoçta Kaptan balıkçılık, ben onlarla irtiabata geçip belirlediğim ürünleri onlardan temiz etmiştim. Kurların yüksek olmasından sebep genelde yeni ürün getirmiyor birçok firma ama yinede bahsettiğim yerle irtibata geçmenizi önerebilirim.

rapala17

Daimi Üye
İthalatcısı İstoçta Kaptan balıkçılık, ben onlarla irtiabata geçip belirlediğim ürünleri onlardan temiz etmiştim. Kurların yüksek olmasından sebep genelde yeni ürün getirmiyor birçok firma ama yinede bahsettiğim yerle irtibata geçmenizi önerebilirim.
Tmm dır çok teşekkür ederim .Bir sorayım oraya bakalım kısmet artık. ..

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@rapala17 Toptan satış yaptıkları için parekende satış yapmıyorlar, fakat İstoç içinde mal verdikleri yere çıkış yapıyorlar o şekilde temin ettim, bilginiz olsun ;)

rapala17

Daimi Üye
@rapala17 Toptan satış yaptıkları için parekende satış yapmıyorlar, fakat İstoç içinde mal verdikleri yere çıkış yapıyorlar o şekilde temin ettim, bilginiz olsun ;)
Tmm.dır sağolun .ellerinde mevcut ise bir şekilde bizde almaya çalışacağız artık...Sizin aldığınız yolu deneriz ...