Sayın Abayoğlu. Ben sadece "kananatimi" belirttim.
Sizin yapmış olduğunuz ise fikir beyan etmek değil RESMEN YARGIDIR. Size yaşınızdan dolayı hürmetim var olduğundan daha fazla yazmıyorum.
Bizler sizin yaşlarınızdaki büyüklerden "olgunluk" bekleriz.
Bu yaştan sonrada ne kimseyi yağlama gibi adi kişiliğim olur nede kimseye karşı sürekli değişen "yanar-döner" kişilikte yazım olur.
Unutmamalı sadece siz değilsiniz "FELEĞİN ÇEMBERİNDEN" geçen.
Saygım ve Sevgille kalınız
Saygınlık Beklenilecek olgu değildir. Sadece HAK edilir.
( daha ilerisi. Verilen rahatsızlığım olduysa ricam üyelik iptalidir )
Sevgili Tuğrul
Forum ve sair ortamlarda bana bey,yada soy adımla hitap edenlerin,aslında bütün hayatımı balık ve amatör balıkcılığa adamama rağmen,beni anlamayan,tam anlayamayan,veyahut tasvip etmeyen,bazende değil saygı sevgi bile duymayanlardan oluştuğunu tespit etmişimdir.
Senin nickini aslında biryerlerden hatırllamaktayım.Net olarak çıkaramıyorum.Sanırım geçmiştede bazı olumsuz teatilerde bulunmuş olabiliriz.
Saygınlığın hak edilmesi gerektiği elbette doğrudur.Sanırım balıkcılık platformlarının en eski ve en çok katılımda bulunan avcısı olarak bu olguyu ziyadesiyle hak ettiğimi ve gördüğümüde biliyorum.
Ancak yüreğim geniş ve sevgi doludur.
Senin gibi birkaç kişi elbette çıkmış ama ben onlarada aynı sevgi ve saygıyı duyma gayretimden asla geri kalmamışımdır.
Bana sadece neden kırmızı ve büyük puntolarla yazdığımı alıp,sevgili başkanımıza hitaben yazdığın olumlu sözlerin altına yapıştırdığını yiğitce söylemelisin.
Bunun manasını mertce ortaya koymalısın.
Canlı yem ve sair yöntemler uygulanan ve uygulanması gereken yöntemlerdir elbette.
Bunlar avcılarca uygulanır,tabiiki.
Ancak bir canlıyı tutmak için diğerini öldürmek inan banada ters gelmektedir.
Bu bakımdan sahte ile avlanmak genelde tercih ettiğim bir yöntem olmuştur.
Son cümlene gelince;
İşte buda yakışık bir davranış değildir.
Birşeyler yazacaksın,ima edeceksin,karşıt elbette alacaksın,ama sonrada kaçacaksın.
İşte bu olmaz.Tuğrula yakışmaz,yakışmamalıdır.
Sevgimle kal