müthişaman
Daimi Üye
Yok,olmaz,Hamdi Bey.Sinarit bize,eşkina size.O zaman, ben sinarit tutayım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok,olmaz,Hamdi Bey.Sinarit bize,eşkina size.O zaman, ben sinarit tutayım![]()
Siz orada olsaydınız,sanırım benden daha fevri davranırdınız.Fotoğraf ya da video ile kaıtlayamadığımız için ihbarlarımız havada kalıyor.Videoya şahısların yüzlerini de net bir şekilde kaydedebilirsek sonuçlar daha kesin olur.abi tebrikler bu rapordan ziyade diğer olası raporlar daha ilgi ve iştah kabartmaya başlayacak sanırım eğer yekkili kolluklar bunu sahiplenmezse toplumun dürüst vatandaşları kendi yöntemlerini geliştirmeye başlayabilir sonunda da çok bozuk düzene çok bozuk halkalar eklerizabi sizi anlıyorum ama tepelemek çözüm değil hatta başımıza iş bile alabiliriz ama kanuni olarak daha bilinçli hak talep edebilen bir toplum olmamız gerekiyor mesela ihbarlarımızın takipçisi olursak daha teşvik edici oluruz diye düşünüyorum
Artık bereketi de balığı da kalmadı Akın Bey,bundan böyle yer,kerteriz vs. konusunda daha ketum olmaya karar verdim.Çünkü bu ve benzeri paylaşımlarda dışarıdan izleyenlerin olduğuna inanmaya başladım.
Sevgili Cahit abi,doğrudur,artık avlaklarımı devlet sırrı gibi korumayı düşünüyorum.[/B]
Sevgili Emre,geç bile kalmışsın.En doğrusunu yapıyorsun.
Bu çok iyi olurdu hakikaten.Konuya girip girip çıkıyorum, çünkü yazacak birşey bulamıyorum.
Balıklar için tebrik edeyim derken diğer taraftan o vicdansız dinamitçileri nasıl lanetleyebileceğimi hala kestiremedim. Umarım ellerinde patlar