Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sırtı için elektrik li motor tavsiyesi

caglar112att

Yeni Üye
Adı
Çağlar Baykal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Yeni almış olduğum 4.50 teknem için sırtı çekerken kullanmak için elektrik li motor almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi ve düşünce lerinizi benimle paylaşır misinizin.

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yazdıklarınızdan denizde kullanmak üzere 4.50 tekne için 9-Hp ile 25 Hp arasında zaten bir dıştan takma motor olduğunu varsayıyorum. Bu motorları rölantiden bir tık üstünde çalıştırırsanız elektrikli motora gerek yok bence. Çünkü herkes böyle sırtı çekiyor.
Yok, siz tatlı suda teknenizi kullanacaksanız elektrikli motor alacaksınız. Bu konuda da dünyada uzman Minn kota . Göl ve deniz için ayrı ayrı trolling motoru üretiyor.

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ikinci bir motor olarak düşünüyorsanız minn kota i pilot
ama harici güçlü bir akü ve şarz için 50 hp üstü motor yada limanda şarz imkanınızın olması lazım.

caglar112att

Yeni Üye
Adı
Çağlar Baykal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yazdıklarınızdan denizde kullanmak üzere 4.50 tekne için 9-Hp ile 25 Hp arasında zaten bir dıştan takma motor olduğunu varsayıyorum. Bu motorları rölantiden bir tık üstünde çalıştırırsanız elektrikli motora gerek yok bence. Çünkü herkes böyle sırtı çekiyor.
Yok, siz tatlı suda teknenizi kullanacaksanız elektrikli motor alacaksınız. Bu konuda da dünyada uzman Minn kota . Göl ve deniz için ayrı ayrı trolling motoru üretiyor.

caglar112att

Yeni Üye
Adı
Çağlar Baykal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet 20 hp bir motorum var zaten ama daha sessiz ve az maliyetli olması nedeniyle elektrik li motor düşünüyorum. İlginize teşekkür ler.

caglar112att

Yeni Üye
Adı
Çağlar Baykal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bildiğim kadarıyla kendi bataryaları ile 4 ila 6 saat gidebiliyor larmiş. Buda benim için kafi bir süre. Şarj işinide evde yapicaz artık.

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
torqeedo markalar var galiba kendinden akülü, denemek lazım.