Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende musade ederseniz nacizane bir iki öneride bulunmak isterim.Kışa girerken yağlanma zamanı, deniz anası...

Bende musade ederseniz nacizane bir iki öneride bulunmak isterim.
Öncelikle Erhan beye katılıyorum kasım aralık aylarında deniz anasının ayakları çok güzel sonuçlar vermekte geçen yılarda şeytan oltası diye tabir edilen şamandıralı takımla güzel sonuçlar elde ettim.
Deniz annası kestikten sonra tekneyle yem karades,midye,bazende boru kurduyle güzel avlar vermekte. avlanma sistemim iki çeşit kılasik iki,üç iğneli dip takımı. ve ya tek iğne alta 30 cm üste sıtoper ve ya ufak fırdöndü üstü 30 ve ya 50,gr gezer kurşun.takım budur.
geçmiş yılarda bu yemler ve sistemle yaptığım güzel avlarım olmuştur.resimleri yüklüyorum.uamarım faydalı olmuşumdur şimdiden rastgelsin.sevgiyle kalın selamlar.
![]()
Evet Bora'cım seninde özelikle bu balığa baktığın dönemlerde çok iyi avlarını biliyorum.Artı parantez her deniz anası olmaz.Mavi olanlar olmalı değilmi İrfanım![]()