Soğuk, rüzgarlı ve yağışlı hava için tulum, mont ve pantolon önerileri

kış geliyor konuya bir soruda benden aşağıda linkini verdiğim pantolon ve bezerleri suya girsek su gecirir mi deneyen var mı
(link)

kış geliyor konuya bir soruda benden aşağıda linkini verdiğim pantolon ve bezerleri suya girsek su gecirir mi deneyen var mı
(link)
Kayak pantalonlarını belli değerleri var onun üstündeki değerlerde su alır ama balık için kullanabilceğiniz bi ürün

Su geçirmez bot, Termal çorap ve uzun balıkçı yağmurluğu iş görür. Daha fazla yağış varsa zaten çıkılmaz ki.

Yaklaşık on gündür deli gibi kışlık mont ve yağmurluk bakıyorum. Ziyaret ettiğim mağaza decathlon bayrampaşa mağazası. En son bu akşam bir tane yağmurlukta karar kıldım.

Aldığım ürünü decathlon internet mağazasına baktım göremedim o yüzden youtube linkini paylaşıyorum.

Mağazadaki fiyatı 149 lira 5000mm su geçirmeme özelliği bulunmakta. Eşim hem normal günlerde hemde balıkçılıkta kullanılabilecek bir ürün al diye öneride bulundu bende haklı buldum. Diğer kaban tarzı olan montlar bana çok kaba geldi. Rahatına oldukça düşkün bir insan olduğum için o kalınlıkta montlar içerisinde çalışamayacağımı düşündüm ve bu üründe karar kıldım. Yine aynı mağazada satılan ve en yüksek ısı değerine sahip kayakçılar için üretilmiş olan bir içlik alıp alışverişi tamamladım. Kısmetse geriye sadece bir tane alt için yağmurluk kaldı.

Mağazada 69 liraya yine 5.000mm su geçirmez pantolon vardı fakat bedeni kalmamıştı.

Aldığım ürünün mağaza linkini bulabildim.

(link)

Back