Solunar Takvimi ve Hava Basıncı Etkileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba doğru mu anladım?
Bizim bekleyeceğimiz asıl olay alçak basınç.
Balık derine gidecek, beslenmeyecek ve huysuz olacak 😀
Amaa sonrasında basınç normale dönmeye başlayınca kıtlıktan çıkmış gibi ne bulsa yiyecek.
Bizde ozaman alçak basıncı kovalıycaz, özellikle de alçak basıncın yükselmeye başladığı zamanı (mı?)
Çünkü balık basınçtan dolayı yememiş, içmemiş ve aç 😀
abicim bu paylaşılan verilere göre cuma günü yüksek basınca geçiyor istanbul
ve ay sanırsam bütünleşiyor yani cumartesi akşam gece yada pazar sabah spin yap diyor resmen içimden bir ses balık alacağımızı hatta balık çok aç olup bizi bile yer gibime geliyor 😉

Google amca nın yazdığına göre Alçak basınç 1013 ve altı yüksek basınç ise üstü oluyor.Küççük bir bilgi de ben ekleyeyim dedim 🙂
İstanbul şu an 1016 barı göstermekte..Yani yüksek basınç sayılan bir skalada ..

abicim bu paylaşılan verilere göre cuma günü yüksek basınca geçiyor istanbul
ve ay sanırsam bütünleşiyor yani cumartesi akşam gece yada pazar sabah spin yap diyor resmen içimden bir ses balık alacağımızı hatta balık çok aç olup bizi bile yer gibime geliyor 😉

Desene bu haftasonu yine yollara düşecez 😀

Alçak basınç sürerken ay ve güneşin durumuna göre balık belli bir zamanda çok hızlı beslenip tekrar derine çekiliyor bence bu saatlerin peşinde koşmak lazım bu zaman dilimleri de ay ve güneşin çekim etkilerinin en az olduğu saatler.. Ve yüksek basıncın başlayacağı saatlerde deniz kenarında olmak lazım, bakalım Bursa'da bu olayı inceleyeceğim tutarsa haber veririm 😀

Alçak basınç sürerken ay ve güneşin durumuna göre balık belli bir zamanda çok hızlı beslenip tekrar derine çekiliyor bence bu saatlerin peşinde koşmak lazım bu zaman dilimleri de ay ve güneşin çekim etkilerinin en az olduğu saatler.. Ve yüksek basıncın başlayacağı saatlerde deniz kenarında olmak lazım, bakalım Bursa'da bu olayı inceleyeceğim tutarsa haber veririm 😀

O saatler de bahsi geçen "Majör saat dilimleri" oluyor herhalde dimi Selahattin?

Ozamaaan, kendine uygun bir majör saat dilimi seçip atla gel, ekip olarak olta sallayalım.
Majör saat dilimi dediğin 2-3 saat sürüyor, geri kalan zaman mangala da, deniz kızı yakalamaya da yeter de artar 😉
@YEKTA işlerini bitir de bir majör saat dilimi de senin için ayarlayalım 😀

Arkadaslar bu basinc olaylarina gore istanbul su sira iyi balik vermeli diye anliyorum, (1022kPa 15:00 itibariyle), gorusleriniz nelerdir,

Back