Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SONUNDA BULDUM....5

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Değerli arkadaşlarım dün gene balıktaydım.artık balık yakalamaktan çok muhabbete gider olduk haftalarca arayıp ta sonunda bulduğum çok güzel meramı ali(karaavcısı)abim (code77) ambrosia(buluthan abim ayrıca üstadımdır) ve bülent abim(daimond) ile paylaşmaktan gurur duyuyorum gelipde balık alamayan olmadı çok şükürler olsun...sizlerede daha iyileri rast gelsin...

Ekli dosyalar

Escarpen

Üye
Adı
faruk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ellerinize sağlık tebrikler bu fotoğraftaki ufaklıkta meraklı anlaşılan

Mulgogi

Aktif Üye
Adı
Engin ÖZKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Değerli arkadaşlarım dün gene balıktaydım.artık balık yakalamaktan çok muhabbete gider olduk haftalarca arayıp ta sonunda bulduğum çok güzel meramı ali(karaavcısı)abim (code77) ambrosia(buluthan abim ayrıca üstadımdır) ve bülent abim(daimond) ile paylaşmaktan gurur duyuyorum gelipde balık alamayan olmadı çok şükürler olsun...sizlerede daha iyileri rast gelsin...
Maşallah hem balıklara hem de o aslan parçasına ;) bu arada artık raporların başlığını değiştirseniz iyi olacak. mesela '' Buldum Bırakmam '' :D

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
Maşallah hem balıklara hem de o aslan parçasına ;) bu arada artık raporların başlığını değiştirseniz iyi olacak. mesela '' Buldum Bırakmam '' :D
Sağolun...evet oda güzel bir başlık baktım part 1-2-3-4-5 diye giden başlık var bende böyle açıyım dedim...