GURKANKALKAVAN
Aktif Üye
- Adı
- GÜRKAN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Evvela Tekrardan merhaba tekrardan rastgele,
Malumunuz 3 farklı disiplinde takım oluşturma çabası içerisindeydim aylardır
fakat bu dönemde birde minik kızım dünyaya gelince yarım yamalak aldığım setleri anca tamamlama fırsatım oldu. tabi mesajlaşmalarımız da da bana yardımını esirgemeyen gece gündüz sabırla cevap veren @SKARPİ66 abimizin hakkı ödenmez.
2 güzel makinenin hediye gelmesi sonucunda çokta para harcamadan
sonuçta şöyle bir durum çıktı ortaya
SURF TAKIM
OKUMA SALİNA 3 PARÇA KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 6500 MAKİNE
MİTCHELL 600 T FLUİD KAMIŞ (GEREKSİZ YEDEK)
ATÇEK SPİN TAKIM (AĞIR SPİN DEDİKLERİ)
SAVAGE GEAR MPP 170 GR 2 PARÇA KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 5000 MAKİNE
LRF TAKIMI
SAVAGE GEAR LRF CCS 2 KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 4000 MAKİNE (BURADA AMAÇ 4000 LİK MAKİNEYİ GEREKTİĞİNDE SPİN KAMIŞLADA KULLANABİLMEK İÇİN ALDIM)
Laf aramızda lrf işi çok hoşuma gitti minik tefek ekipmanla 5 10 kiloluk balıkta çekebiliyorsun 1-2 kiloluk balıkta. ve hemen hemen her yerde kullanma şansınız var. bu arada 4000 lik makine lrfde olmaz demeyin gayet güzel oluyormuş. belki 150 200 gram değil ama 300 gramda çok bir ağırlık sayılmaz. sarım hızıda fena değil hani.
lakin şöyle bir durum oluştu nacizane fikirlerinizi almak isterim. lrf ve spin için bir er tane yedek kamış almak isterim şöyle tanesi 200 300 tl civarı olan varmıdır şunu al dediğiniz bu iyidir bundan uzak dur dediğiniz. artık araştırmadan İlber Ortaylı seviyesine çıktım
bu saatten sonra kullanıcı yorumları çok daha önem taşımakta.
Malumunuz 3 farklı disiplinde takım oluşturma çabası içerisindeydim aylardır
fakat bu dönemde birde minik kızım dünyaya gelince yarım yamalak aldığım setleri anca tamamlama fırsatım oldu. tabi mesajlaşmalarımız da da bana yardımını esirgemeyen gece gündüz sabırla cevap veren @SKARPİ66 abimizin hakkı ödenmez.
2 güzel makinenin hediye gelmesi sonucunda çokta para harcamadan
sonuçta şöyle bir durum çıktı ortaya
SURF TAKIM
OKUMA SALİNA 3 PARÇA KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 6500 MAKİNE
MİTCHELL 600 T FLUİD KAMIŞ (GEREKSİZ YEDEK)
ATÇEK SPİN TAKIM (AĞIR SPİN DEDİKLERİ)
SAVAGE GEAR MPP 170 GR 2 PARÇA KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 5000 MAKİNE
LRF TAKIMI
SAVAGE GEAR LRF CCS 2 KAMIŞ
OKUMA AZORES BLUE 4000 MAKİNE (BURADA AMAÇ 4000 LİK MAKİNEYİ GEREKTİĞİNDE SPİN KAMIŞLADA KULLANABİLMEK İÇİN ALDIM)
Laf aramızda lrf işi çok hoşuma gitti minik tefek ekipmanla 5 10 kiloluk balıkta çekebiliyorsun 1-2 kiloluk balıkta. ve hemen hemen her yerde kullanma şansınız var. bu arada 4000 lik makine lrfde olmaz demeyin gayet güzel oluyormuş. belki 150 200 gram değil ama 300 gramda çok bir ağırlık sayılmaz. sarım hızıda fena değil hani.
lakin şöyle bir durum oluştu nacizane fikirlerinizi almak isterim. lrf ve spin için bir er tane yedek kamış almak isterim şöyle tanesi 200 300 tl civarı olan varmıdır şunu al dediğiniz bu iyidir bundan uzak dur dediğiniz. artık araştırmadan İlber Ortaylı seviyesine çıktım