Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sonunda kavustuk...:)

mfishing

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim... Umarim herkes en kısa sürede hayalinde ki sandala, tekneye, motoryat'a kavuşur..:)

mfishing

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallah çok güzel darısı alayımızın başına!
Mehmet Bey,

Teşekkürler iyi dilekleriniz için..

Bugün liman başkanlığı'ndan evraklarımı aldım... Sahil güvenliğin kontrol ettiği çoğu malzemeyi de tamamladım... Benzin tüketimi ne kadar olacağını bilmediğim için yedek depo benzin de tamam... Av takımları elden geçti... Sabahı bekliyorum artık..:)

Sağlıklı günler dilerim..

agaydemir

Aktif Üye
Adı
Aydın Aydemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mehmet Bey,

Teşekkürler iyi dilekleriniz için..

Bugün liman başkanlığı'ndan evraklarımı aldım... Sahil güvenliğin kontrol ettiği çoğu malzemeyi de tamamladım... Benzin tüketimi ne kadar olacağını bilmediğim için yedek depo benzin de tamam... Av takımları elden geçti... Sabahı bekliyorum artık..:)

Sağlıklı günler dilerim..
Allah kazasız belasız iyi günlerde sağlıkla kullandırsın... Darısı başımıza:)))

Artık raporlarınızı bekliyoruz...

setacom

Aktif Üye
Adı
Cenk İÇİNGİR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynı teknenin 2009 modelini 4 sezondur kullanıyorum. Hasan Abi den 4,60CC yi 2. el olarak almıştım.Ben konsolunu söktürüp kıçtan takma mercury ile kullanıyorum. Çok iyi bir seçim yaptınız içiniz rahat olsun. Teknem şu an Selimpaşa da bağlı. Siz nerede kullanacaksınız. Belki karşılaşırız. Benim tekne bordo beyaz.
Allah kazasız belasız bol avlar ,gezmeler nasip etsin..

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Murat
Teknen ve motorunla kazasız belasız güzel avlar ve gezintiler dilerim..

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hayırlı olsun

mfishing

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aynı teknenin 2009 modelini 4 sezondur kullanıyorum. Hasan Abi den 4,60CC yi 2. el olarak almıştım.Ben konsolunu söktürüp kıçtan takma mercury ile kullanıyorum. Çok iyi bir seçim yaptınız içiniz rahat olsun. Teknem şu an Selimpaşa da bağlı. Siz nerede kullanacaksınız. Belki karşılaşırız. Benim tekne bordo beyaz.
Allah kazasız belasız bol avlar ,gezmeler nasip etsin..
Merhaba, Geç cevabım kusura bakmayın. Foruma bakma şansım pek olmadı, ben Çanakkale'de kullanıyorum. Ve kesinlikle dediğiniz gibi seçimim için çok mutluyum.

Sağlıklı günler dilerim.

mfishing

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba;

Konu eski ama 101 saati doldurdum ve görüşlerim hakkında güncelleme yapmak isterim.
Tekne gayet oturaklı ve dalgaya girerken insanı çok korkutmuyor, tabii ki ben de abartmıyorum.
Tek kişi düzgün hava da 25 mile çıktım, iki kişi 20 mil, kişi sayısı arttıkca doğal olarak hız düşüyor ama iki kişi av için bence ideal bir kombinasyon. Yakıt tüketimi beklentimin altında, saat / litre hesabı yapmadım. Ama tüm gün (yaklaşık 6-7 saat) ağırlıklı rolanti ve sırtı hızlarında, 16 mil tam gaz (5500 devir - 20 mil hız) gibi bir kullanımda 10-12 litre tüketimi oldu ki dediğim gibi beklentimin altında kaldı.

Sırtı hızınızdan daha fazla hızlarda örneğin 5-8 mil arası, dalgaya karşı giderseniz içeri serpinti alıyor ama hızınızı arttırdığınız zaman içeri serpinti almıyor. Bu konuyu da bir arkadaşım sormuştu o yüzden yazmak istedim.

Sizin de sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim..

Dengesi, duruşu gayet güven veriyor. Uzun yıllar beraber olacağımıza eminim...
Umarım kazasız belasız..

Sağlıklı günler dilerim.