BURCU
Burcu'nun Oltası
anlaşıldıBir ara toplanır, güzel bir detay çıkarırız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
anlaşıldıBir ara toplanır, güzel bir detay çıkarırız.
3 e gerek yok 1. dede getirir![]()
Hamdi bey en kısa sürede en güzel organizasyonları yapacaktırOk. o zaman sadece eşlerimizin, yani şehirli bayanların balık tutacağı bir org. yaparız o da gelir hünerlerini sergiler. Biz arkada mangal, çay falan içip keyif yaparken ve eşlerimize yardım ederken onlar hem çekim yapar hem de bu konuda bir çok bayanın ilgili olduğunu gösterirler diğer bayanlara sonuçta hedef kitleniz bayanlarsa eğer onların daha aktif olması lazım. Hımmm birşeyler çıkacak buradan.Hep demişimdir kendime iyi reklamcı olur benden bu hayal gücüyle hımmm
.
Ok. o zaman sadece eşlerimizin, yani şehirli bayanların balık tutacağı bir org. yaparız o da gelir hünerlerini sergiler. Biz arkada mangal, çay falan içip keyif yaparken ve eşlerimize yardım ederken onlar hem çekim yapar hem de bu konuda bir çok bayanın ilgili olduğunu gösterirler diğer bayanlara sonuçta hedef kitleniz bayanlarsa eğer onların daha aktif olması lazım. Hımmm birşeyler çıkacak buradan.Hep demişimdir kendime iyi reklamcı olur benden bu hayal gücüyle hımmm
.
Güzel fikir, Ramazan'ı atlatalım güzel bir organizasyon yapalımHamdi bey en kısa sürede en güzel organizasyonları yapacaktıramacımız bütün ulusa, sürdürülebilir amatör balıkcılıgı anlatmak ve bir bayanın ağzıyla
umarım basarılı olacagız
reklam departmanında boş yer var![]()
Ben kendi adıma cok heyecanlıyım,ilk defa sesimizi duyurabileceğimiz bir yayın aracımız varTebrikler Burcu Hanım umarım tüm camiamıza hayırlı olur çok güzel bir haberCeyda Hanım'ı da en kısa sürede bekliyoruz sitemize , güzel günler yakında bunu görebiliyorum
![]()
Hamdi bey en kısa sürede en güzel organizasyonları yapacaktıramacımız bütün ulusa, sürdürülebilir amatör balıkcılıgı anlatmak ve bir bayanın ağzıyla
umarım basarılı olacagız
reklam departmanında boş yer var![]()
tamam neden olmasınen fazla üç gündür benim orada ömrüm. Hem ramazan hem de köklemişim radyasyonu bu gün biraz fazla espriliyim
. Şeker yeni işleniyor beyin hücrelerimde
. O yüzden bendini yıkmış seller gibi geliyor espriler
.
Ama şakayı bir yana bırakırsam bende balıkçılığa yazılmış bir deneme yazısı var kendi kalemimden. O lazım olursa yollayabilirim size belki programda lazım olur. Hee sakın telif gibi şeyleri düşünmeyin kendime pek güvenim yok o yüzden balık sevdası zamanında yayınlamıştım ama burada yayınlasam mı bilemedim. Durun ben konusunu açayım beğenirseniz alın kullanın.