darkai
Üye
Malum dişli sezonundayız. Bende boş duracagıma çinekop çaparisi yapayım dedim başladım. Elimde standart misinalardan Oskar kevlon 30 mm ile köstekleri yaptıktan sonra beden arayışına girdim ve kenarda köşede 0.35 mm nippon horse pawer misinayı buldum. Üzerine baktıgımda 10.90kg çeker yazıyodu Oskara baktım 0.30 oldugu halde 14.90 kg çeker yazıyo. Neyse dedim madem oskarın çekeri daha iyi bedenide bunla yapayım ne kadar ince okdar iyi. Sonra dedim bu işte bi alengir var bağladım oskarı 5kg lik dambıla klips dügümü ile daha kaldırmadan çatttt.
Neyseki nippon çekti 5kg yi.
Şimdi benim merak ettiğim bu çekerler neye gore yazılıyor.Tamamen şişirme rakamlar. Bana bi arkadaş sufix ve okuma marka misina önerdi benzer fiyarlarda sizin güvendiginiz veya kullandıgınız fiyatı çok abartı olmayan misina tavsiyesindeyardımcı olursanız sevinirim.
Neyseki nippon çekti 5kg yi.
Şimdi benim merak ettiğim bu çekerler neye gore yazılıyor.Tamamen şişirme rakamlar. Bana bi arkadaş sufix ve okuma marka misina önerdi benzer fiyarlarda sizin güvendiginiz veya kullandıgınız fiyatı çok abartı olmayan misina tavsiyesindeyardımcı olursanız sevinirim.