Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin (At-Çek) Kamış Seçimi Yardım ??

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba kardeşlerim , levrek sezonuna başlamak istiyorum ilk defa tutacam fakat elimde uygun makina ve spin kamış yok int den aratirıdığımda genellikle okuma markasını öneriyorlar ve bende okuma fina pro serisini buldum 65-75 tl piyasası sizce almaya değer mi ?
Okuma Fina Pro 240 veya 270 alacağım
Makina karar veremedim
Kullanacağım sahte yem Rever2sea 98 veya 128 G15R lütfen yardım edin kardeşlerim bütçem 100-120 tl ??

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İkisi için bütçen o kadarsa biraz daha yükselt Okuma Deadringer makina ile Fina Pro kamışı kombine edebilirsin ama 150ye çekebilirsen bütçeyi..İlk başlangıç ve mevsim itibari ile önce silikonlara yönelmen hem bütçeni hemde avlarını daha güzelleştirir bence.Misal sizin karadeniz taraflarından gelen raporların benim gözüme çarpan ve internette paylaşan arkadaşlar % 70 Savagear sandeel Glow ve simli beyaz olanla güzel balık alıyorlar.Özellikle Glow olan ki ben bile en çok balığımı Glow renk sahteler ile aldım Levreğin en sevdiği su aşikar o çamurun içinde glow renk 1 adım öne geçiyor silikonda.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba kardeşlerim , levrek sezonuna başlamak istiyorum ilk defa tutacam fakat elimde uygun makina ve spin kamış yok int den aratirıdığımda genellikle okuma markasını öneriyorlar ve bende okuma fina pro serisini buldum 65-75 tl piyasası sizce almaya değer mi ?
Okuma Fina Pro 240 veya 270 alacağım
Makina karar veremedim
Kullanacağım sahte yem Rever2sea 98 veya 128 G15R lütfen yardım edin kardeşlerim bütçem 100-120 tl ??
Eğer bütçeni biraz esnetebilme şansın varsa , Okuma Salina Sea Spin i kesinlikle öneririm. Boyu konusunda , kullanacağın avlak ve hedef balığa göre kendin karar verebilirsin. Eğer hedef balık Levrek ise , 240 yeterli olacaktır. Ayrıca 288 e göre biraz daha hafiftir. Ben 288 olanını kullanıyorum. Gerek atış etimi , gerekse de kamışın mukavemeti seni pişman etmez. Bana göre , fiyatının üzerinde bir kaliteye sahip bir kamış.

Okuma Salina Sea Spin Kamış 285cm 15-45gr - n11.com

Okuma Salina Sea 240cm 10-40g Spin Olta Kamışı - n11.com

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eğer bütçeni biraz esnetebilme şansın varsa , Okuma Salina Sea Spin i kesinlikle öneririm. Boyu konusunda , kullanacağın avlak ve hedef balığa göre kendin karar verebilirsin. Eğer hedef balık Levrek ise , 240 yeterli olacaktır. Ayrıca 288 e göre biraz daha hafiftir. Ben 288 olanını kullanıyorum. Gerek atış etimi , gerekse de kamışın mukavemeti seni pişman etmez. Bana göre , fiyatının üzerinde bir kaliteye sahip bir kamış.

Okuma Salina Sea Spin Kamış 285cm 15-45gr - n11.com

Okuma Salina Sea 240cm 10-40g Spin Olta Kamışı - n11.com
Peki bu Okuma Salina Sea 240 cm olanı kaliteli mi 2. gün atarken veya çekerken çat diye kırılmasın ? ona göre listeme ekleyecem bu oltayı

wolf37

Aktif Üye
Adı
Aydın
Okuma salina sea spin 240cm kamışla acemiliğimde 3-5kg arası levrekler yakaladım. Hiçbir arıza çıkartmadı.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Peki bu oltayı hangi siteden almalıyım sahte olmasında ?
Sahtesi olduğuna dair bir sey duymadım.
İnternetten spariş verecekseniz. Kargoyu teslim aldığınızda , kamışı ve yüzükleri iyi kontrol etmenizde fayda var. Kargo da hasar görmediğinden emin olun.
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

atillaalp01

Yeni Üye
merhabalar. Ben cormoran bullfigter 2.55 kullanıyorum ve 2012 yılından beri kullanıyorum hiç srun yaşamadım ve inanılmaz memnunum aynı kamışı bulamadığım için bugunde kendıme 2. yedek kamışımı aldım seçimimi daiwa crossfire dan yana yaptım. açıkcası hiç bir fikrim olmadan aldım umarım memnunn kalırım. Bu arada kamışları incelerken Shimano CATANA kamışın ÇAKMASINI gördüm. Mertin dediği gibi Burası türkiye dikkatli olmak lazım.