Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin av malzemesi

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sahteler güzel çalışan sahteler.
Makina ve Kamış için bir şey söyleyemem , kullandığım ya da hakkında fikrim olan ürünler değil , ama sizi yarı yolda bırakacak ürünler olmadıklarını düşünüyorum.
Yeni takımınız hayırlı olsun , Şimdiden rast gelsin.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hayırlı olsun, ip misinayı biraz kalın almışsınız. ip misinada hedef balığınızı bilmiyorum ama 0,12 -0,16 arası sağlam bir misina alabilirsiniz. makinanın yedek kafası var ise hatta böyle bir şey yapın derim.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun bol trofeli olsun

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
gider gider.... belki misinan biraz kalın ... artık iş sahteye senın balıkçılığına bakıyor

tostikler

Üye
Adı
tacettin
Yorumlar icin tesekkurler...
Kamis atis araligi biraz yuksek sayildigindan misket kursun aldim.düşük agirliktaki rapala icin tapala onune takmayi dusunuyom.sizcede uygun olurmu acaba...

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamis atis araligi biraz yuksek sayildigindan misket kursun aldim.düşük agirliktaki rapala icin tapala onune takmayi dusunuyom.sizcede uygun olurmu acaba
Bence takmayın sahte yemin yüzme aksiyonunu bozar kamışınızın atar derecesine uygun sahte yemler alın

tostikler

Üye
Adı
tacettin
Bence takmayın sahte yemin yüzme aksiyonunu bozar kamışınızın atar derecesine uygun sahte yemler alın
O konuda haklisiniz,fakat 20~25~30~35~r0 gr. Rapalalar da masallah sarikanat kadar boylara ulasiyor.onlarlada nerede hangi avi yapariz ayri konu.o bakimdan dedim rapalayi ufak tutup agirliga yukleneyim istemistim tabi bunlari denemeden muaffak olamayiz.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O konuda haklisiniz,fakat 20~25~30~35~r0 gr. Rapalalar da masallah sarikanat kadar boylara ulasiyor.onlarlada nerede hangi avi yapariz ayri konu.o bakimdan dedim rapalayi ufak tutup agirliga yukleneyim istemistim tabi bunlari denemeden muaffak olamayiz.
Avcı balık ağzına sığan yemi yutmaya çalışır avcı balıkların ağzıda büyük olur benim geçen 110mm lık sahteme yaklaşık 150 mm lık levrek atladı kuyruktaki iğneyi almış ağzına ölmeden çıkarabildim saldım geri suya. Hafif jigleride deneyin boyları küçük olur shore jiging yaparsınız