Spin Avcılığına Başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinan.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim. Ama ondan sonra insanlar Ege'ye kaçıyor deniyor. Kaçarlar tabii🙂 Şunları görüp İstanbul'da yaşadığıma pişman olmadığım an yok🙂

Teşekkür ederim. İzmir'e göç çok fazla olmaya başladı. İnanın 3-4 seneye İstanbul'dan farkı kalmayacak. En iyisi gelin misafirimiz olun 🙂

Maşallah maşallah , avların daim olsun...Bir gün görüşelim , spinleri konuşturalım 🙂

Teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun 🙂 Aslında spin ekipmanları dedim de ufak çaplı bir lrf takımı ayarladım bu avlar için.

(link)

(link)

İp olarak Sufix Nanobraid Pink 0.08 mm
Lider olarak Savage gear 100% Soft FC 0,22 mm
5 gr gezer kurşun , Mustad 496 2/0 delikli iğne

Hissiyat daha güzel. 🙂 Fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. Yarın da Bayraklı dayım ama önümüzde 1 ay Urla dan gidip geleceğim işe. Sabahları biraz zor olacak gibi avlanmak 🙁 Haftasonuna denk getirirsek İzmir ekibi olarak bir av yapabiliriz 🙂

Bu zaten Levreğin amca kızı. Biraz kamburunu çıkarmasa, boyu da biraz uzun olsa al sana levrek.

Biraz da ağzı farklı ama lezzeti iyi gene 🙂

Teşekkür ederim. İzmir'e göç çok fazla olmaya başladı. İnanın 3-4 seneye İstanbul'dan farkı kalmayacak. En iyisi gelin misafirimiz olun 🙂

Teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun 🙂 Aslında spin ekipmanları dedim de ufak çaplı bir lrf takımı ayarladım bu avlar için.

(link)

(link)

İp olarak Sufix Nanobraid Pink 0.08 mm
Lider olarak Savage gear 100% Soft FC 0,22 mm
5 gr gezer kurşun , Mustad 496 2/0 delikli iğne

Hissiyat daha güzel. 🙂 Fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. Yarın da Bayraklı dayım ama önümüzde 1 ay Urla dan gidip geleceğim işe. Sabahları biraz zor olacak gibi avlanmak 🙁 Haftasonuna denk getirirsek İzmir ekibi olarak bir av yapabiliriz 🙂

Biraz da ağzı farklı ama lezzeti iyi gene 🙂
Tebrik ederim. Güzel bir av olmuş. Okuma Alaris makineden memnun musunuz?

Back