Nedim Ceylan
Daimi Üye
Bu zaten Levreğin amca kızı. Biraz kamburunu çıkarmasa, boyu da biraz uzun olsa al sana levrek.Levrek ve barakuda yoksa çipura da mı tutmayalım 🙂
(link)
Bu zaten Levreğin amca kızı. Biraz kamburunu çıkarmasa, boyu da biraz uzun olsa al sana levrek.Levrek ve barakuda yoksa çipura da mı tutmayalım 🙂
(link)
Tebrik ederim. Ama ondan sonra insanlar Ege'ye kaçıyor deniyor. Kaçarlar tabii🙂 Şunları görüp İstanbul'da yaşadığıma pişman olmadığım an yok🙂
Maşallah maşallah , avların daim olsun...Bir gün görüşelim , spinleri konuşturalım 🙂
Bu zaten Levreğin amca kızı. Biraz kamburunu çıkarmasa, boyu da biraz uzun olsa al sana levrek.
Tebrik ederim. Güzel bir av olmuş. Okuma Alaris makineden memnun musunuz?Teşekkür ederim. İzmir'e göç çok fazla olmaya başladı. İnanın 3-4 seneye İstanbul'dan farkı kalmayacak. En iyisi gelin misafirimiz olun 🙂
Teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun 🙂 Aslında spin ekipmanları dedim de ufak çaplı bir lrf takımı ayarladım bu avlar için.
(link)
(link)
İp olarak Sufix Nanobraid Pink 0.08 mm
Lider olarak Savage gear 100% Soft FC 0,22 mm
5 gr gezer kurşun , Mustad 496 2/0 delikli iğne
Hissiyat daha güzel. 🙂 Fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. Yarın da Bayraklı dayım ama önümüzde 1 ay Urla dan gidip geleceğim işe. Sabahları biraz zor olacak gibi avlanmak 🙁 Haftasonuna denk getirirsek İzmir ekibi olarak bir av yapabiliriz 🙂
Biraz da ağzı farklı ama lezzeti iyi gene 🙂
Yem olarak ne kullandınHafta içi boş geçmesin diye 5 gr gezer kurşun ,tek iğne ve mamun ile spin takımımı çipuraya feda ettim 🙂 Daha iyileri sizlerin olsun.
(link)
2 av kullandim . Fiyat/performans urunu bence. 130 tl ye boylesini bulmak zor gibi 🙂Tebrik ederim. Güzel bir av olmuş. Okuma Alaris makineden memnun musunuz?
Mamun diye yaziyor ama gormediniz galiba.Yem olarak ne kullandın
Mamunu ben ereğlide nerden bulabilirimkiMamun diye yaziyor ama gormediniz galiba.
Bulamazsin 🙂Mamunu ben ereğlide nerden bulabilirimki
Onun yerine ne kullanabilirimBulamazsin 🙂