Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin de (2012) yeni sezon

lvlualliml3ey

Yeni Üye
Adı
orhan aydın
arkadaşlar 2012 spin sezonu ne zaman başlar. en uygun ay hangisidir.
karadeniz de nisan ayını bekliyoruz. balığın yeme ve sahteye vurmasında su sıcaklıklarının etkili olduğunu duydum. sezonu ocak ortası itibari ile kapattık burda. kasım sonuna kadar geceleri sahteye vurdu. aralık ayında daha çok gündüzleri güneşli havalarda yokladı. şimdi yeni sezona ay olarak mı başlamak gerekir yoksa su sıcaklıkları itibari ile mi geçen yıl mayıs ortalarında su 15 derece civarına çıktı. ancak o zamanlarda levrek çekmeye başladık. 12 derece levrek için ideal deniyor.
bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. şu soğuk kış günlerinde balığa da çıkamıyoruz. hiç değilse bilgilerimizi güncelleyelim tecrübelerimizi paylaşalım. yeni sezona her türlü hazır girelim:)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Suların sıcaklık derecesi 13 - 14 olunca sahteleri suyla buluşturmaya başların derim. O zamana kadarda misinaları yenileyin makina ve kamışların bakımını yapın. Arada gidip 1 - 2 sahte alın. Bide internet te sitelerde takılın.
:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Suların sıcaklık derecesi 13 - 14 olunca sahteleri suyla buluşturmaya başların derim. O zamana kadarda misinaları yenileyin makina ve kamışların bakımını yapın. Arada gidip 1 - 2 sahte alın. Bide internet te sitelerde takılın.
:)
12 derecede antremanlara başlamak lazım..

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Antremanlara güzel havalarda devam edilmeli zaten hem belli mi olur. "Belli mi olur" dedim ben. Yaw bu cidden hastalık, ambulanssss :D

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Bence de nisandan önce sahteleri suyla buluşturmak gerek :D martın sonunda da havalar güzel olur sıcaklık artar belki ''Belli mi olur'' © Uluç KayabalığıKaya ® :D:D:D