Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin için en verimli bölgemiz hangisi ?

At çek için hangi il?

• Antalya

Kullanılan: 8 8.6%
  • Mersin

Kullanılan: 2 2.2%
  • Muğla

Kullanılan: 5 5.4%
  • Bodrum

Kullanılan: 6 6.5%
  • Burhaniye

Kullanılan: 2 2.2%
  • Ayvalık

Kullanılan: 3 3.2%
  • Çanakkale

Kullanılan: 40 43.0%
  • Gemlik, Mudanya

Kullanılan: 1 1.1%
  • İstanbul

Kullanılan: 6 6.5%
  • Adana

Kullanılan: 8 8.6%
  • Erdek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Karadeniz

Kullanılan: 7 7.5%
  • İzmir

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi herkes antalya'yı oylamış ben antalya da yaşıyorum ben oylamadım bence burada at çek verimli değil özelliklede bu sene çok kötüydü. sadece kendimden demiyorum tanıdığım bütün insanlardan avlakta gördüğüm diğer balıkçılara göre söylüyorum ama ben çanakkalede hiç avlanmadım ama forumdan YouTube dan ve diğer paylaşım sitelerinden gördüğüm kadarıyla çanakkale verimli hem levrek hem lüfer akya istavrit. Antalyada lüfer çok nadir tek tüp oluyor atçekle, istavrit zaten yok levrekte kış iyi yağışlı ve soğuk olursa göç levrekleri gelirse levrek oluyor bu sene kış olmadı levrekte yoktu, çok azdı herkes levrek yok diye ağlıyordu bu sene kışın. Akya'da kıyıdan çok zor anca tekneyle jig yapmanız lazım.
Gözlemlerin çok doğru.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
anakkale neden en verimli bölge ? Sıcak denize komşu olmasıyla bir ilgisi olabilir mi
Çanakkale boğazı göç balıklarının mecbur olarak geçtiği boğaz ayrıca çanakkalenin hem marmara ya hem egeye kıyısı var valla ben bazen hanıma diyorum gel tası tarağı toplayalım çanakkale ye taşınalım iki denize kıyısı var boğazı var balık bol, kaz dağları var daha ne olsun hanımda diyo sen iyice kafayı bozdun balıkla :)

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
Adana Karataş/Yumurtalık candır can :harika:

QuErorZ

Üye
Aynen katılıyorum adana yumurtalıktan @inan01 kulakların çınlasın :) bizim buradan antalyadanda mersine balığa giden arkadaşlar var . çanakkale bence at çek cenneti türkiye için hem boğazı da var daha ne olsun
@inan01 nereye gitse bulur balığı. :D

Ben de Yumurtalık bölgesinde avlanıyorum yıllardır. Daha spinle doğru düzgün boyutlarda bir balık yakalamadım. Yıllar önce spinden vazgeçip yemliye döndüm :D .

Türkiye'de yaşıyoruz. En verimli yere dahi gitseniz doğru havayı ve zamanı yakalama şansınız düşük. Mera bilginiz zaten yok. Bence spin için bir yöreye tatile gidilmez.

inan01

Daimi Üye
@inan01 nereye gitse bulur balığı. :D

Ben de Yumurtalık bölgesinde avlanıyorum yıllardır. Daha spinle doğru düzgün boyutlarda bir balık yakalamadım. Yıllar önce spinden vazgeçip yemliye döndüm :D .
Eyvallah da keşke öyle olsa Fatih kardeşim

QuErorZ

Üye
Eyvallah da keşke öyle olsa Fatih kardeşim
Olur mu yahu? Türkiye'de senin tuttuğun balığı tutan var mı? :) Bir de azimlisin. Kar kış demiyorsun. Balık da o zamanlar çıkıyor.

Sizin baraküdaları öyle kıskandım ki tekne sipariş ettim. Bekle beni Pistaş :D .

inan01

Daimi Üye
Olur mu yahu? Türkiye'de senin tuttuğun balığı tutan var mı? :) Bir de azimlisin. Kar kış demiyorsun. Balık da o zamanlar çıkıyor.

Sizin baraküdaları öyle kıskandım ki tekne sipariş ettim. Bekle beni Pistaş :D .
Var var ne balıkçılar var ben onların yanında fıs kalırım

Tekneyi al da gidelim o zaman