Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin için sahte önerisi

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arada gemi ile balığa çıkamayınca spin yapıyorum mera 1-3 metre arası 1 metreye kadar taş sonrası full kum. Akdeniz Kıbrıs
Bölgede gördüğüm ve yakaladığım balıklar
Orfos, lahos, karagöz, sokar, minokop, zargana,
barbun, kuzu, mırmır, melanur, ızgaroz, kaya balıkları, kefal( hepsini hatırlamıyorum)
Genelde orfos ve lagos daha çok yakalıyorum geçen hafta 2 tane lagos yakalayıp saldım.Nasıl sahte modelleri en iyi olur?
Silikon, rapala? Marka, model?
Kamış, motor,
Daiwa crossfire 4000 bg
crossfire Lure 270 Cm 14 56Gr 2P
Elimde bir sürü farklı boyutlarda renk renk rapala var sadece 1 tane pembe silikon balık var ama bunlar biraz eskidi ve eskiden sadece sırtı çektiğim için hiç dikkat etmedim gramlarini dalabilecekleri mesafeye bu yüzden kıyıdan iyi verim alamıyormus gibi hissediyorum

İpek eski baya ama sağlam duruyor yeni alınması gerekir mi? Jig ve spine aynı model ipek ve lider kullanılabilir mi?

Meraya daha çok balık toplayabilmek için bir şamandıra koyacak ve yemleme yapacam işe yarar mı?

Bir de bu olta en fazla ne kadar uzağa uzağa gönderir ben genelde 30 metre civarı atıyorum normal mi?

Böyle 1-3 metre derinlik mera shore jigte uygun mu?

Son düzenleme: