Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Için Sahte Seti

seckinboz

Yeni Üye
Adı
Seçkin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba spine yeni başlamış biri olarak güzel bir sahte yem seti yapmak istiyorum . Çok okudum araştırdım ve sonu olmayan bir sahte yem diyarınla karşılaştım . Kısacası bir sürü gereksiz sahte almaktansa başlangıçta sizlere sormak istedim. Levrek ve dişli için kıyıdan marmara ve ege bölgesinde avlanıcağım 10-30 gr 15-40 gr arası kamışlarım var . Çantanda mutlaka olsun dediğiniz sahteleri tavsiye ederseniz çok sevinirim. Su üstü ve orta dalarlı Sabah ve Akşam için bir set yapmak istiyorum. Toplamda 10 tane falan sahte alabilcek bütçem var . Şimdiden teşekkürler.
Ekim döneminde Çanakkalede olacaksan kofana için Fujin elnino en130 glow 13 cm iyi iş yapar.
Levrek katili olarak Fujin zigzags zz105sw bunlar iyidir. Özellikle sabah tam gün doğumunda çok etkili olur. Zigzagı kendim kullanıyorum ard arda 3 gün aynı noktadan levrek aldım.

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
duo tide minnow 145 ve daha derin meralar için duo jerkbait , renk olarak pink sardin başta olmak üzere her renk olur.

Sertacs

Yeni Üye
Adı
Sertaç S.
Ekim döneminde Çanakkalede olacaksan kofana için Fujin elnino en130 glow 13 cm iyi iş yapar.
Levrek katili olarak Fujin zigzags zz105sw bunlar iyidir. Özellikle sabah tam gün doğumunda çok etkili olur. Zigzagı kendim kullanıyorum ard arda 3 gün aynı noktadan levrek aldım.
Merhaba, renk kodları nedir bu yemlerin ?

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tabi jigler lufer icinde gecerli Ben yillardir jig kullaniyorum milletin gozu anca acildi

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif