Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin ile ilgili sorularım var

Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Negatif
Okuma g-force 7-35 kamışı aldım İstanbul’da çinekop sarıkanat hedeflerim alacağım makinenin sarımı ne kadar olmalı tavsiye ettiğiniz uygun spin Makinesi var mı? ( öncekileri okumak yerine tekrar yazıyorum çünkü malum piyasa çok değişti)

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okumanin alt seviye kamışları vasat hocam. Ayrıca 30luk hızlı sarım devirli makina alın geçin.

karadvt

Aktif Üye
Adı
Bilal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hızlı sarım konusuna kesinlikle katiliyorum. Özellikle tatli su avinda akintida cok belli ediyor kendini. Kolu uyuşuyor insanin makine yavassa

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kolu 1 tur çevirdiğinizde sardığı misina boyuna bakın en garantisi. 90 cm ve üzeri alın.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lüfer familyası genelde yüksek devirli makina tercih ettiği için en az 90 ve üzeri olması sizin avınızı kolaylaştırırken lüferi de iştahlandırır

Makina düşünürseniz elimde tertemiz çiziksiz daiwa Caldia LT 3000 hızlı sarım var. Uygun fiyata verebilirim. Düşünen olursa özelden yazmalarını rica ederim.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam kafa boyu nasıl eşit değil? İkiside 30luk işte? Epi topu biri biraz daha fazla misina alır o kadar.
DAIWA'lar diğer markalardan ciddi oranda büyüktür.
Daiwa'nın 3000'liği, okumanın veya diğer markaların 50'lik makineleri kadardır aşağı yukarı.
Bir de bunun tam tersi olan markalar var, mesela Mitchell 6000'lik makineleri de yine diğer markaların 50'liği ile aynı büyüklüktedir.

Ben elimle tutamadan, gözümle göremeden, bir makineyi internetten inceliyorsam, büyüklüğü hakkında fikir sahibi olabilmek için genelde gramajına bakıyorum.
250 gramsa 25-30'luk boyda
300 gramsa 40'lık boyda
400 gramsa 50'lik boyda
500 gram ve yukarısı ise, 60-65'lik veya yukarısı olduğunu az çok tahmin ediyorum.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
DAIWA'lar diğer markalardan ciddi oranda büyüktür.
Daiwa'nın 3000'liği, okumanın veya diğer markaların 50'lik makineleri kadardır aşağı yukarı.
Bir de bunun tam tersi olan markalar var, mesela Mitchell 6000'lik makineleri de yine diğer markaların 50'liği ile aynı büyüklüktedir.

Ben elimle tutamadan, gözümle göremeden, bir makineyi internetten inceliyorsam, büyüklüğü hakkında fikir sahibi olabilmek için genelde gramajına bakıyorum.
250 gramsa 25-30'luk boyda
300 gramsa 40'lık boyda
400 gramsa 50'lik boyda
500 gram ve yukarısı ise, 60-65'lik veya yukarısı olduğunu az çok tahmin ediyorum.
O kadar fark yok fakat daiwalar bir tık üst evet. Ama 30 Luk makinasıda diğer markaların 50 ligi kadar değil. 40 diyelim.